August 20, 2024Aug 20 Jes, majkumu, i ja sam se pitao odakle im to: dok sam se setkao Kopaonikom sa babinim magarcem Markom kao teretnjakom u drustvu sa pedigriranim sarplanincem Šokom, poreklom iz tada drzavne farme sarplaninaca u Prizrenu, u jednom podzeljinskom selu su tada jos mladjahnog dzukca neki beogradski adrenalincitm namamili u landrover i zbrisali... Utekao im je u Raškoj, skoro 50 km dalje i vratio se na lice mesta posle 2 dana...
August 30, 2024Aug 30 domaći koktel belo sirup od kajsije sa kalenića kisela malo buši kiselina ali može
October 1, 2024Oct 1 pijem ovo slovenacko alpsko mleko 3.5% odlocno bas kravica je takvo smece u poslednje vreme, bukvalno voda ono dugotrajno mleko
November 3, 2024Nov 3 Uz ručak teretni каберне сов, a onda posle ručka osvetio vrlim novozelandskim pinoom mrkim.
November 23, 2024Nov 23 Na Tesli cene rakija uglavnom da se krstis kao u crkvi.Uzeo Hubert 1924 barik jabuku za 25 cora.
November 23, 2024Nov 23 On 5. 10. 2024. at 9:49, bags said: Veceras cu isprobati... Ovo se masovno prodaje na benz.pumpama u Srbiji, xriste bože i djevo marijo