napadaj Posted June 6 Posted June 6 El neko probao ove? https://www.enotekapremier.rs/sr/amuerte-coca-leaf-white-edition-gin-0-70l.html https://www.enotekapremier.rs/sr/amuerte-coca-leaf-black-edition-gin-0-70l.html Baš me zanimaju ukusi.
Eleniko Posted June 12 Posted June 12 car peconi stavio graševinu litrenjak na 30 posto popust 280 umesto 400 a i sa 400 je bio jeftiniji od dripaca iz tikveša i plantaža koji cepaju po 440 niđe veze da ovakva bulk vina koštaju 4e za litar mafijaški kartel elem rešeno pitanje vina za špricer kad mi ponestane ostrvske petolitarke ili to ili neka beše vinska zadruga iz nekog sela u blizini trstenika koje prodaje lokalni diskont u njegoševoj, njihova graševina, zaboravio podrum preživeli su sve, četnike, komuniste, miloševića, privatizaciju i tranziciju što da ih ne pomognemo, ljudi smo nego se diskont zatvara u 21 a aroma gde sam uzeo graševinu radi do 23 i tako ps. setio sam se, vino kalem iz velike drenove, to mu valjda beše rodno selo dobrice gedže ćosića. to ćemo ako se setimo na vreme da nemamo vino za mešanje. 4
askeladden Posted July 23 Posted July 23 Juce uz medaljone od divljaci Christmas Ale Norveski.Dve godine odlezao u spajzu,9% alkohola.Potpuno adekvatna zamena za vino ko preferira pivo. 1
Moća Posted July 23 Posted July 23 On 13. 7. 2024. at 11:41, Klara said: Meni je bolji onaj Lidlov Black forest a i uz to jeftiniji.
holden kolfild Posted August 15 Posted August 15 53 minutes ago, igoraki said: lep ti je stomak, ne vidi ti se ni pupak. jel su ikea nogice? zezam se malo, efes draft 1
beyoncé Posted August 15 Posted August 15 kod mene ladni gaspaćo ceo dan. ima i leba, pa mi je i za eating.
ZokiAsov Posted August 19 Posted August 19 On 15. 8. 2024. at 14:47, Mr.Mxyzptlk said: valja li ovo piti? To su sve neki vitamini
banatjanin Posted August 19 Posted August 19 On 15. 8. 2024. at 16:47, Mr.Mxyzptlk said: valja li ovo piti? možda nije kasno za odgovor - otrovati se nećeš. talog je uobičajen ako je dugo stajalo, jedino mi boja izgleda baš oksidisana, što će reći da verovatno nije najprijatnijeg ukusa. ali ako ide - slobodno. 1
adam Posted August 20 Posted August 20 pre jedno godinu dana dobio neku viljamovku, zove se nirvana (destilerija zaric) al nikako da dodje na red. i ovaj vikend otvorio i prijatno se iznenadio. na prvu aromaticnija nego sto sam ocekivao, pomislih da nije neka hemija u pitanju al ne bih rekao. od hemije me ozbiljno boli glava nezavisno od kolicine. od ovog nista. a legao mi ukus posle par gutljaja. 1
Eleniko Posted August 20 Posted August 20 roku džin lajm/limun sok kisela puno leda čaša od pola litra moram se napiti, pasek mi je nestao u mraku na plaži.odužio se suton, bili smo u vodi i čekali da izađe pun mesec drugi dan, na kraju bubija nigde. naravno da znamo gde je, pas je indijanski lovac najviše klase, zabo se u zečije jame da ih nađe što mu je ionako zabava a kamoli na pun mesec. tek kad smo kretali nigde ga nema, obično dođe, ponekad se dovuče sam kod kuće - pametan je - ali ovde sezona još kida i magistralni put koji bubi mora da pretrči je baš pun. napravili smo đir po selu, čekirali tavernu, otišli na još usual suspect mesta i ništa. kad mi je gost poslao poruku da je bubi utrčao u dvorište, mislim da mi je produžio život za 5 godina. da mu se nešto desilo umro bi. to je inače pas koga je posle mesec dana kako je postao vračarac žena izgubila na tašmajdanu da bi ga sat vremena kasnije zatekla ispred ulaza u zgradu, 1.5km od parka a dotle je pretrčao bulevar sa 3 automobilske i 1 tramvajskom traku. bubi je veliki car i mnogo ga volim, ovaj skupi japanski džin ne bi lokao za svaku džumaru. to je ovaj desno 1
Recommended Posts