Sestre Bronte Posted January 19 Posted January 19 43 minutes ago, Weenie Pooh said: Da vam kažem ja, sa ovakvom opozicijom nije ni čudo da se čovek oda poroku od bednih 8% alkohola. Ništa bolje se nije ni moglo učekivati. U mojoj staljinističkoj utopiji 15% će biti zakonski propisan minimum, videćete... ili 40% ili je pravi sa ovim kapitalcima
Lancia Posted January 19 Posted January 19 19 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa i ja sam neutešan kad prestanete da me čitate ti, Anduril, i Kauboj, bar tri puta dnevno to bude slučaj. Ti si zaista umislio da te ja citam samo imam problem da skrolujem jedan te isti post nezavisno od teme proracunat da izazove paznjicu, jer mi se mis pokvario a paznjicu imas od tvojih svisujednaki i rusofilcica sasvim dovoljno. Mi cemo vec da se citamo i mazimo i pazimo na Premier topiku.
askeladden Posted February 5 Posted February 5 Speyside 10y singlemalt.46% krsten whisky.Posle par godina stajanja u kredencu kao da je povukao ukus rakija koje mu prave drustvo.Vise se oseca vanila i kandirani djumbir nego pre .
Milošica Posted February 21 Posted February 21 (edited) Kefir Zbregov. Taman da mogu večeras mirne glave da pijem alkohol i proslavim slobodu. Edited February 21 by Milošica 1
Eleniko Posted February 21 Posted February 21 Nemoj da praviš gej od teme za pravu gospodu i dame molim te
Lancia Posted April 3 Posted April 3 Not now, pre neki dan, super za vrucinu koja dolazi. Postoji i radikalna verzija, gde ide i ostriga unutra i tabasco umesto meksickog ljutog sosa. I naravno nije Mišelada, vec Mićelada.
Frank Pembleton Posted April 12 Posted April 12 17 hours ago, kipo said: Zadnji put kad sam gledao to je "Bang for the buck", vrlo.
kipo Posted April 12 Posted April 12 2 hours ago, Frank Pembleton said: Zadnji put kad sam gledao to je "Bang for the buck", vrlo. 30€. Ja nesto ne obozavam ali ovi moji bas to kazu, a i ja primijetim razliku. Ovo je bilo agresivno ispijanje putem za Katmandu
askeladden Posted April 24 Posted April 24 Zarica Koketa.Lepo pice,izbija pomalo rakija,koliko treba.Soplicu za visnjama degazira u kukuruze kao bek FK Zeleznicar Lajkovac.Preporucujem.
Sestre Bronte Posted April 27 Posted April 27 ne mogu te burbone pa da su džaba ovo je na moj račun da ne pomisli niko da se bunim nešto 1
bios Posted April 28 Posted April 28 (edited) Ja sam inače tim rakia kad već mora zestina. Ali Mekonahijev Longbranch burbon ne odbijam nikako. Nemam ga trenutno- popio. Now drinking Edit: sad kad sam pogledao reklamu sa linka moram sutra u nabavku Edited April 28 by bios
Recommended Posts