Jump to content

Now drinking

Featured Replies

Ime zvuči ko pivo da se roknes s njim na svadbi.

IMG-20220515-000400.jpg

Odlicno pivo.Vise nego odlicno.Mirise karanfilic,hleb,prijatnih 5,4% alkohola.Uz sir i hleb idealno.

40236BD1-55B4-42CE-9AB3-FBE0D65C057F.jpeg

• 2 weeks later...

Odlican sladak stout.Fakat ni ne treba dessert posle rucka kad se pije ovo pivo.6,5% i pola litra flasa su dobitna kombina da zakucam u sofi.Da me ne mrzi da ustajem uzeo bih cokoladom presvucene kokos kolace uz ovo pivo.Al ne treba ni Djavo biti,previse dobrog skodi.

9520E224-1885-4026-86A8-049E0AEC43A0.jpeg

Edited by askeladden

• 3 weeks later...

20220617_210834.jpg

• 2 weeks later...

3KZzObY.jpg

Zarić šljiva

Kraljica ? I kakva je ?
meni bas i nije nesto, previse dimljena ili nesto slicno drugo je bilo lose 

Kellerbier ,nefiltrirano.Jako fino pivo.Ne previse karbonizovano,slatkasto sa aromama pekare.Sve ono sto inace ne nalazim kod  konfekcijskih pilsnera.

^meni vise prija povlenka od zarica za manje para, mada volim i kraljicu.

Edited by holden kolfild

14 minutes ago, Lezilebovich said:

Kraljica ? I kakva je ?
meni bas i nije nesto, previse dimljena ili nesto slicno drugo je bilo lose 

Sta znam,meni je ok,al to je i do preferenci dela Srbije.Valjevo,Podgorina i Uzicani prave drugacije od Toplickog okruga ili Braniceva.

2 minutes ago, holden kolfild said:

^meni vise prija povlenka od zarica za manje para, mada volim i kraljicu.

Gde nalazim Povlenku?

https://www.cerpromet.com

ovde se uglavnom snadbevam.

vec sam pisao pre par godina, za ljude koji cesto piju, rakija koja mi je best buy je zlatna biserka iz arilja - 1300rsd (ima u cerprometu). nisam kupovao godinu dana, nadam se da se nisu pokvarili.

4 minutes ago, holden kolfild said:

https://www.cerpromet.com

ovde se uglavnom snadbevam.

vec sam pisao pre par godina, za ljude koji cesto piju, rakija koja mi je best buy je zlatna biserka iz arilja - 1300rsd (ima u cerprometu). nisam kupovao godinu dana, nadam se da se nisu pokvarili.

Meni su Citakovici i Djurdjevic rakija glavni snabdevaci.Nisam zadnje dve godine mnogo uzimao,dobijalo se a i Evo sad uzeh Diplomatico na ponudi za 30e

23 minutes ago, askeladden said:

Sta znam,meni je ok,al to je i do preferenci dela Srbije.Valjevo,Podgorina i Uzicani prave drugacije od Toplickog okruga ili Braniceva.

Da, s tim sto sam ja bas iz (okoline) Kosjerica, kao i Zaric :D