Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Jaooo vidi se moreee [emoji7]
Moj san, terasa, a puca more ispod i tako do kraja života. Za sad imam samo terasu :( ma šta jednu, imam dve.

Nisam ljubitelj žestine, ali ovo je stvarno mnogo dobro.
Živeli!

6b78af12923448758eb97b952098d8fa.jpg

• +1 2
Posted

Niko me ne može optužiti za višak sofisticiranosti... Kad se predveče vraćam iz novih radnih pobeda, prođem kroz supermarket i ako imam sreće ulovim neko od Free Range pilića (sveže pečeni)... Kao wannabe vegetarijanac volim da su kokice free range, volim da mislim (dok im glođem koske) da su veselo skakutali po travi a ne u nekim fakin kavezima... Enivej, kad progutam batak, karabatak & krilce (belo meso ostavim onima što izbegavaju masno) - ja to bez 'leba i krompira i bilo čega, da uštedim kalorije...

Posle zalijem sa par boca mog omiljenog lokalnog pale alea (ima samo oko 110 kal po flaši - ja to sve računjam... Hbi ga mora se.) To je onako 1 vrh, ne treba ništa, nikakve musake™ i masterchef komplikacije. Semplice così.

20210503-162611.jpg

• +1 5
  • 2 weeks later...
Posted

sinoc pili Navip-ovu kajsijevacu iz 1977.god :D

• 1 month later...
Posted

6a9cxII.jpg

Prvi put ovaj ginger ale - nije los.

• +1 2
  • 2 weeks later...
Posted

čaj od brusnice iz kuće čaja

l u d i l o o o

👌🏻

• +1 1
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

nije bas now..malo se lokalo po zemlji orlova, ovaj Kuqalashe mi se dopao, odlican, doduse bilo je 40 C 

Zi1rkvO.jpg

zWKYylO.jpg

a kuci sam lickao ove dve flajke, lux Skenderbeg konjak, odlican kao nekad i njihov amaretto bolji od svih koje sam probao u Srbiji

w1iwmpg.jpg

Edited by Haralampije
  • +1 3
Posted

bezalkoholno sada si najnize pao nikola™ pivo sa ukusom ananasa :rolf:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Naletim u Veru na Prokupac Ivanović 2018, a iza njega skriven 2017. Hvala @banatjanin-u što znamo razliku :) 

Nije now, ali piće se ubrzo.

Edited by msv
  • +1 2
Posted

to i radim brate, sećam se matorog i udaram

• +1 2
  • Wub 1
  • 2 weeks later...
Posted

Potpuno nevezano sam se ošutao Džejmisonom podržanim sa dva 'ladna Ginisa, i to čitajući Ursulu Le Gvin. 

Sad više nisam u stanju da pratim radnju i sam u mraku slušam The Pogues, odnosno kako Kejt O Riordan maestralno peva "... So be easy and free, when you drinking with me, I' m a man you don't meet everyday..." 

Sve sam nešto Irac i do jaja je. 

• +1 1