April 17, 20213 yr Ja ono moje gore nisam smeo nategnuti, gucnuo tek i prilično ogavno. Živuljak na dnu što "pliva" ne znam kako to neko može da žvaće. Piće je jako bistro ali ipak me impresionira jer je mala bočica i ko zna kad su ga ubacili unutra... Dobio na poklon pre 10 godina i zaboravioInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 17, 20213 yr 5 minutes ago, renne said: Uz'o i ovo da se isproba, valja biti na sve spreman i, valja li cemu? pretpostavljam da je komovica?
April 17, 20213 yr 19 minutes ago, nenad said: i, valja li cemu? pretpostavljam da je komovica? Jok more, prava loza Vredi svakog guldena
April 17, 20213 yr 4 hours ago, renne said: Jok more, prava loza Vredi svakog guldena Fala za ovo. Ja obicno nabavljam iz hercegovine al dobro je znati sta valja kod nas.
April 24, 20213 yr Taj Bushmills (ne znam da li baš taj crni) je jedan od najboljih bang for the buck od žestine... .... Shiit has hit the fan!
April 24, 20213 yr Ovaj je obican za sirotinju, recimo da je zelena etiketa (10 god) Top, da ne idemo dalje.
April 24, 20213 yr Ovaj je obican za sirotinju, recimo da je zelena etiketa (10 god) Top, da ne idemo dalje.Dobio ga od brata za rodjendan, sve mi zao da ga nacnem. Zelena etiketa je u pitanju.
April 24, 20213 yr Dobio ga od brata za rodjendan, sve mi zao da ga nacnem. Zelena etiketa je u pitanju.Samo cepaj!Ja kod žestine imam običaj da svaku flašu otvorim čim je dobijem.Da ne bi pao u iskušenje da kad krenemo u goste uzmem nešto iz kuće da ponesem kao poklon. [emoji12].... Shiit has hit the fan!