Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Najlepša boca velikog tiraža :wub:

20210128_204508.thumb.jpg.d3ba94026c855106b6d4aaa4f17e9c68.jpg

Prošli vikend se ekspresno iskapio Dubliner. Tjah. Dosadan viski.

224734-big.jpg

• 2 weeks later...
Posted

dobio od ortaka domaci vinjak iz bureta, star 2 i po godine.

iako mu za dozrevanje fali jos toliko, vec sad sije konfekcijske viskije od 35+ evra, tipa monkey shoulder. i to ih sije ozbiljno.

• +1 2
Posted

Živio!

podsetio si me da otvorim pivo, pa za dva sata tekma...

• +1 1
Posted

ja nemam baš nekog izbora u kući. 

pijem čaj. živili. treba mi neki rum. 

kakva tekma? 

Posted

Ne znaš šta si propustio...Lester Liverpul, eno predmetni topik gori.

Kad smo kod drinkinga, u lokalnoj radnji Karlsberg Pilsner u nepovratnoj 76 dindži još od pre NG, sure shot.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

received_207442434459026.thumb.jpeg.9a89448d2c84df84b84fd71ef9803ddb.jpegreceived_158389936121470.thumb.jpeg.f8b2def00db371867ff119b5684f4734.jpeg

Kvalitetno smo se ošutali sinoć. Slabo poznajem viskije, ali znam šta volim. Ovi  mi stilski leže, elegantni su, a ovaj Oban zakiva, baš je dobar. Travnat, cvetan, voćan, tek malo zadimljen, mek i svilen. 

Kardu je onako, jednodimenzionalan, kratak i sa nekim trpkim, malo grubim ukusom, ali pristojan. 

Edited by banatjanin
  • +1 3
  • Wub 1
Posted (edited)
On 3.10.2020. at 13:37, adam said:

koji god ardbeg i laphroaig uhvatis bice dobar al to verovatno vec znas. caol ila 12, bowmore 12 - fino dimljeni, preporuka. al pazi sad - talisker 10, nije preskup i nije preterano dimljen a odlicno legne. pristojan odnos cene i kvaliteta, moze se priustiti cesce nego ostali, najtoplija preporuka.

Ti bas volis dimljene (pit) viskije kao i ja. :)

Ipak najbolji koji sam ikad pio je Macallan 20 godina single barrel (kod druga). 

Edited by borris_
Posted (edited)
On 16.12.2019. at 17:40, adam said:

isao u edinburg a praznici su skoro pa tu i tradicionalno se castio lepim viskijem za koji nikad do sad nisam cuo. vodio me prijatelj u neki privatni klub i tamo probao i tamo kupio. viski je arran, malt, single cask, 280 boca dobili iz bureta, klasifikuju ga u retke. mislim da je ovo nesto najlepse sto sam u zivotu okusio od zestine. da imam para ja bih samo to pio. magija!

upravo otvorio i uzivam. i razmisljam kako cu da ga gustiram za svoj ceif i pijuckam s odabranim drustvom. 

nadam se da ce pokriti praznike.... 

Arran, sa drugovima smo tamo isli, oni amateri dobrog viskija a ja sa njima. Bilo je lako otici do ostrva. Imao je ukus cokolade. 

Uspomene....

Edited by borris_
Posted
9 hours ago, borris_ said:

Ti bas volis dimljene (pit) viskije kao i ja. :)

Ipak najbolji koji sam ikad pio je Macallan 20 godina single barrel (kod druga). 

eh, makalan je uvek najbolji al i cena mu je najbolja pa retko nailazi. :)

Posted
46 minutes ago, adam said:

eh, makalan je uvek najbolji al i cena mu je najbolja pa retko nailazi. :)

Sad gledam, star 72 godine - nesto manje od 60.000 evra, dve flase prodate u Spaniji.

Posted

taj me ne interesuje. mene kolje sto 18 godina star kosta 250 funti. :cry: