January 28, 20214 yr Najlepša boca velikog tiraža Prošli vikend se ekspresno iskapio Dubliner. Tjah. Dosadan viski.
February 6, 20214 yr dobio od ortaka domaci vinjak iz bureta, star 2 i po godine. iako mu za dozrevanje fali jos toliko, vec sad sije konfekcijske viskije od 35+ evra, tipa monkey shoulder. i to ih sije ozbiljno.
February 13, 20214 yr ja nemam baš nekog izbora u kući. pijem čaj. živili. treba mi neki rum. kakva tekma?
February 13, 20214 yr Ne znaš šta si propustio...Lester Liverpul, eno predmetni topik gori. Kad smo kod drinkinga, u lokalnoj radnji Karlsberg Pilsner u nepovratnoj 76 dindži još od pre NG, sure shot.
March 6, 20214 yr Kvalitetno smo se ošutali sinoć. Slabo poznajem viskije, ali znam šta volim. Ovi mi stilski leže, elegantni su, a ovaj Oban zakiva, baš je dobar. Travnat, cvetan, voćan, tek malo zadimljen, mek i svilen. Kardu je onako, jednodimenzionalan, kratak i sa nekim trpkim, malo grubim ukusom, ali pristojan. Edited March 6, 20214 yr by banatjanin
March 6, 20214 yr On 3.10.2020. at 13:37, adam said: koji god ardbeg i laphroaig uhvatis bice dobar al to verovatno vec znas. caol ila 12, bowmore 12 - fino dimljeni, preporuka. al pazi sad - talisker 10, nije preskup i nije preterano dimljen a odlicno legne. pristojan odnos cene i kvaliteta, moze se priustiti cesce nego ostali, najtoplija preporuka. Ti bas volis dimljene (pit) viskije kao i ja. Ipak najbolji koji sam ikad pio je Macallan 20 godina single barrel (kod druga). Edited March 6, 20214 yr by borris_
March 6, 20214 yr On 16.12.2019. at 17:40, adam said: isao u edinburg a praznici su skoro pa tu i tradicionalno se castio lepim viskijem za koji nikad do sad nisam cuo. vodio me prijatelj u neki privatni klub i tamo probao i tamo kupio. viski je arran, malt, single cask, 280 boca dobili iz bureta, klasifikuju ga u retke. mislim da je ovo nesto najlepse sto sam u zivotu okusio od zestine. da imam para ja bih samo to pio. magija! upravo otvorio i uzivam. i razmisljam kako cu da ga gustiram za svoj ceif i pijuckam s odabranim drustvom. nadam se da ce pokriti praznike.... Arran, sa drugovima smo tamo isli, oni amateri dobrog viskija a ja sa njima. Bilo je lako otici do ostrva. Imao je ukus cokolade. Uspomene.... Edited March 6, 20214 yr by borris_
March 7, 20214 yr 9 hours ago, borris_ said: Ti bas volis dimljene (pit) viskije kao i ja. Ipak najbolji koji sam ikad pio je Macallan 20 godina single barrel (kod druga). eh, makalan je uvek najbolji al i cena mu je najbolja pa retko nailazi.
March 7, 20214 yr 46 minutes ago, adam said: eh, makalan je uvek najbolji al i cena mu je najbolja pa retko nailazi. Sad gledam, star 72 godine - nesto manje od 60.000 evra, dve flase prodate u Spaniji.