Jump to content

Now drinking

Featured Replies

banaćan će znat'

IMG-20201003-105550.jpg

16 hours ago, maheem said:

Uh i Lagavulin 8 je dobar combo sa čokoladom. Dobar je combo i sa pivom, thanx Ralfy :)

Džizs kakva aroma pirolitičkog benzina, opasna navlaka. Flajka je otišla brže no što sam se nadao.

Drugarca poklonila Nikka Days, ženama se svideo, meni onako...druga priča skroz a Lage je bilo još uvek u flaši pa je nisam mnogo mljackao.

Dajte predloge za single maltove slične Lagavulinu.

Nd: neki Barefoot best buy merlot, nije loše. Pilo se mnogo jeftimog vina ovih dana, delhaize merlot još uvek radi posao.

koji god ardbeg i laphroaig uhvatis bice dobar al to verovatno vec znas. caol ila 12, bowmore 12 - fino dimljeni, preporuka. al pazi sad - talisker 10, nije preskup i nije preterano dimljen a odlicno legne. pristojan odnos cene i kvaliteta, moze se priustiti cesce nego ostali, najtoplija preporuka.

Nolpaza 40 mg + Enalapril + Beefeater od jutros :sleep:

3 hours ago, adam said:

koji god ardbeg i laphroaig uhvatis bice dobar al to verovatno vec znas. caol ila 12, bowmore 12 - fino dimljeni, preporuka. al pazi sad - talisker 10, nije preskup i nije preterano dimljen a odlicno legne. pristojan odnos cene i kvaliteta, moze se priustiti cesce nego ostali, najtoplija preporuka.

Thanx, Taliskera uglavnom uvek ima, Ardbeg i Laphroag su mi na listi ofkors al dobro si me podsetio za Caol Ila, videh je nedavno u marketu a inace je slabo vidjam

Edited by maheem

12 hours ago, nisam ja said:

banaćan će znat'

IMG-20201003-105550.jpg

U jbt! 2017, jel da?

Izvanredno vino, sigurno najbolje crveno sa Fruške gore i jedan od najboljih kabernea u Srbiji. 

Ako nabaviš bocu viška, uštekaj i čuvaj. Tek za par godina će da bude ludilo. 

jes ta berba. 

a to čuvanje zvuči kao nemoguća misija za mene. al, fala na sovjetu. 

:nobles:

• 3 weeks later...

Šljiva
Jer petak je novi četvrtak0f031eb320cdcbc93f286b29137e2977.jpg

samo sljivka nece izcase i kad stoji ukoso.

to je zato što je zemlja sto ravna ploča. 

a rene se naherio, pod pritiskom šljive. 

• 2 weeks later...

weBcZbT.jpg

Ja ovo i ne svidja mi se uopste, meni to ko alkoholno riblje ulje. Preci cu na rakiju.

carlos-1-imperial-xo-300x399.jpg

Edited by Lancia

29 minutes ago, Lancia said:

Ja ovo i ne svidja mi se uopste, meni to ko alkoholno riblje ulje. Preci cu na rakiju.

carlos-1-imperial-xo-300x399.jpg

Ja imam Cardinal Mendozu,i svidja mi se.Uz kolace ili kao neka vrsta tecnog slatkisa.Mogao bi da natocim jedno dva deci i da pijuckam.Ali da,uvek mi ruka u kabinetu sama krene prema klekovaci ili whiskiju.Konjak mi je takodje nekako izgubio privlacnost.Calvados moze.

@Haralampije

Koji je to tonik i gde ga uzimaš?

Meni se od ovog Švepsovog ogadi džin.

7 minutes ago, Milošica said:

@Haralampije

muftakis, neki reklamni od Ball P. 

19 minutes ago, Milošica said:

@Haralampije

kako ti se od lošeg džina nije ogadio šveps?