August 2, 20204 yr Nije lose letnje pivo, verovatno bi bilo idealno za plazu ali nesto ne mogu da proverim trenutno. Lepa gorcina,ukus grejpa prisutan
August 10, 20204 yr Lepo! Možda malo slađe nego što je trebalo, ali valjda ne može drugačije. Zovu ga bademovo mleko. Međutim, nije od badema, nego od gomolja jedne biljke koja raste u Španiji, Africi, Južnoj Americi- ostrik, tiger nut, lat. Cyperus esculenutus. Koristi se i kao mamac u ribolovu. Edited August 10, 20204 yr by halloween
August 11, 20204 yr 17 hours ago, halloween said: Lepo! Možda malo slađe nego što je trebalo, ali valjda ne može drugačije. Zovu ga bademovo mleko. Međutim, nije od badema, nego od gomolja jedne biljke koja raste u Španiji, Africi, Južnoj Americi- ostrik, tiger nut, lat. Cyperus esculenutus. Koristi se i kao mamac u ribolovu. Impresioniran sam poznavanjem tematike.
September 16, 20204 yr Tko nije bio ovog leta u Rimu kao ja moze da utali donekle jel da, tugu u Ideji za 79 rsd Birra Moretti Edited September 16, 20204 yr by Haralampije
September 16, 20204 yr 1 hour ago, askeladden said: Dupli Ardbeg sa malo vode. i ja upravo. uigeadail. s par kapi vode.
September 16, 20204 yr 58 minutes ago, adam said: i ja upravo. uigeadail. s par kapi vode. Kod mene desetka.Cela soba mirise na dim.