Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 Ja upravo pijem jeftino pivo iz dvolitre. Ta su najbolja. Ali zato imam dobru domaću kordunašku slaninu i kobasice pa jedva čekam da završim pivo i navalim na klopu.
Jumanji Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 volim taj, a ne smemSto ne smes? -.- Ja najvise volim Tamjianiku Spasic, mada ima jos dobrih, lezi mi tamnjanika Ja upravo pijem jeftino pivo iz dvolitre. Ta su najbolja. Ali zato imam dobru domaću kordunašku slaninu i kobasice pa jedva čekam da završim pivo i navalim na klopu. A beli lukac?Uz tu klopu ide vino pre nego pivo : )
Bujodrag Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 38 minutes ago, Jumanji said: A beli lukac? (....) Već je u kobajama
askeladden Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Samo jednu casicu i moze krsteno celjade da popije a da ne dobije kiselinu da otapa sijalice i eksere. Kad pomislim da bi morao da se napijem toga,zadrhti mi zeludac od straha i prodje me jeza . Ali jednu casicu moze.
Barsa Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 laksi od lagavulina svakako, uz kap vode potaman. definitivno ne everyday pice, barem za mene
renne Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 jebo te, sa kakvim znanjem se ide u kafanu pije viski
Barsa Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 nisam ja bas neki viski covek, ako moze da se bira, burbon je uvek na prvom mestu ovi islay viskiju su mi zanimljivi ali ko sto rekoh prejako je ovo za mene, teski ukusi. svakako necu propustiti priliku da iste probam probrace se nesto i za fotografiju
Recommended Posts