March 14, 20196 yr Ja upravo pijem jeftino pivo iz dvolitre. Ta su najbolja. Ali zato imam dobru domaću kordunašku slaninu i kobasice pa jedva čekam da završim pivo i navalim na klopu.
March 14, 20196 yr volim taj, a ne smemSto ne smes? -.- Ja najvise volim Tamjianiku Spasic, mada ima jos dobrih, lezi mi tamnjanika Ja upravo pijem jeftino pivo iz dvolitre. Ta su najbolja. Ali zato imam dobru domaću kordunašku slaninu i kobasice pa jedva čekam da završim pivo i navalim na klopu. A beli lukac?Uz tu klopu ide vino pre nego pivo : )
April 24, 20195 yr Samo jednu casicu i moze krsteno celjade da popije a da ne dobije kiselinu da otapa sijalice i eksere. Kad pomislim da bi morao da se napijem toga,zadrhti mi zeludac od straha i prodje me jeza . Ali jednu casicu moze.
April 24, 20195 yr laksi od lagavulina svakako, uz kap vode potaman. definitivno ne everyday pice, barem za mene
April 25, 20195 yr nisam ja bas neki viski covek, ako moze da se bira, burbon je uvek na prvom mestu ovi islay viskiju su mi zanimljivi ali ko sto rekoh prejako je ovo za mene, teski ukusi. svakako necu propustiti priliku da iste probam probrace se nesto i za fotografiju