Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted
On 30.12.2018. at 19:10, renne said:

Kad sam već kupio29c43d10900d3375de78425a35b89096.jpg

jel ovo od pola kile?

pio sam pre neki dan iz ove čaše. monstruozno izgleda :D

• 2 weeks later...
Posted

ako naletiš na Lagavulin 12 obavezno probaj. in my book to je najlepši viski na svetu. ima fantastičan finiš koji traje i traje, mljackaćeš jedan gutljaj minutima

Posted

nadam se da cu imati priliku i taj da overim. meni je primarna zestina burbon pa nisam navikao na ovako jake ukuse, prva casa je bila bas nadimljena i suva ali druga uz par kapi vode se vec fino otvorila.

Posted
On 15.3.2018. at 19:50, banatjanin said:

Probajte i Zlatni Tok, ko nije, poskupa, ali meni jako dobra. Jak karakter šljive, sa fino doziranim karakterom koštice (marcipanski, bademasti miris) sa finim, zrelim mirisima drveta. sve integrisano, skladno, ali opet prava šljiva

Izgleda da nije bila skupa :(

Posted
3 hours ago, Haralampije said:

Kakve su rakije destilerije TOK ? Vidim imaju akciju u  Vinoteci.Prosto mi je nestvarna cena od 14.250 dinara za 0,7 l rakije stare 10 godina

https://www.vinotekabeograd.com/proizvodi/tok?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Popij-casicu-domace-rakije

Prilicno dobro, oni se oslanjaju na radimo malo ali kvalitetno fazon.Uglavnom su im sve rakije kupirane od vise sorti. 

E sad dal vredi 14 i kusur hiljada je dikutabilno i to veoma, ali marketing je cudo. 

Posted

ako imaju kupce za to - svaka cast ali ja nisam ta platezna kategorija

Posted

Imaju, al to je posebna kategorija kojoj je bitno da je dao 100e za flasu nego sta je u flasi, ali ruku na srce rakija je dobra sta vise odlicna,ali moze da se nadje približan neocenjen kvalitet za mnogo manje para. 

Udji na sajt pa vidi ko ih preporucuje, ako zanemarimo Nikcevica, ostali veze nemaju sa rakijom ali su zato oni kojima ispadne 100e i ne sekiraju se :fantom:

Posted

Uhhh meni prosto to sumanuto, a i iskreno to da je stajalo 15 godina Jbga, imam osnovanu sumnju .... Takva smo zemlja...

Ne znam ove redovne, koliko su, oko 1000 rsd ?