Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

meni jedenje nara terapija..uzmem nar,ciniju,noz i krpu i sednem,trebim i zobam..opusta me

• 1 month later...
Posted

domaći sok.

od paradajza.

malko ljutkast.

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за homer simpson slike

Posted

Pa da probamo sezonu 2014, malo ranije je izasla iz bureta, al sta da se radi. Crvena ranka kupirana sa Madzarkom. 

5vdw13.jpg

Posted (edited)
6 hours ago, SDSG said:

Pa da probamo sezonu 2014, malo ranije je izasla iz bureta, al sta da se radi. Crvena ranka kupirana sa Madzarkom. 

5vdw13.jpg

I da citiram samog sebe, sasvim zadovoljavajuce nije za medalju ali kao hobi proizvod je cista 10. 

Reper je Stara sokolova i definitivno fali jos madzarke, ali to mu je sto mu je od dede ostala 4 stabla i to u losoj kondiciji tako da za sad nece jos na neko ozbiljno ocenjivanje, ovako interno prosla je, svi su u fazonu posto litar. 

Edited by SDSG
Posted (edited)
On 8.12.2018. at 20:39, SDSG said:

I da citiram samog sebe, sasvim zadovoljavajuce nije za medalju ali kao hobi proizvod je cista 10. 

Reper je Stara sokolova i definitivno fali jos madzarke, ali to mu je sto mu je od dede ostala 4 stabla i to u losoj kondiciji tako da za sad nece jos na neko ozbiljno ocenjivanje, ovako interno prosla je, svi su u fazonu posto litar. 

Jesi li mesao u cvrstom ili u tecnom obliku?

Edited by Frank Pembleton
Posted

kakao vegan stajl. 

voda umesto mleka plus dve kašičice kokosove pavlake. sasvim pristojno.

Posted

Da citiran cenjenog muzicara, I'll have another stout. 

Posted

5e1bf2ea0598f61074252ef572d05743.jpg

Kad u Namibiji...

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

Sortno vino semillon, berba 2012, vinarija Necak, divota

Posted

moje novo omiljeno prepodnevno pice, posto ne ide da pijem 6 kafa do podne: soljica za kafu, kasicica dobrog kakaoa (dr etker radi poso), vruca voda ko za produzeni espreso i dzast a sples of eveporejtid milk od deleza (jedva se suzdrzavam da u to sve ne drknem espreso :D).