Lancia Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 7 minutes ago, Host said: Otvorio Kamnik Syrah da se luftira dok se ne ispece divoprase, al sam vec stukao pola flase a svinja se ne ispece. to se tuce po rakiji, dok se ceka svinjce, mnogo si ti to fin
Lancia Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 3 minutes ago, renne said: ladno jede i salatu Ajd' salatu i nekako, ali uz rakiju
Hippie Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 moram da prijavim moj mali kuhinjski pojekat koj je trajao nekih 5 dana i, em stoe vrlo uspelo, ispalo je i izuzetno ukusno! malo me brinula kokosova voda jer mi je malo bljutava... + sam umesto cimeta dodala sveze iscedzen sok od 2 cela grejfruta...... daklem ko bi teo da proba, ovaj recept je provereno odlican -- https://returntonow.net/2018/02/04/coconut-rose-water-kefir-probiotics-kombucha-easier-make/
vladavsnarod Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Ovo bi trebalo da uspe i sa vec postojecim kefirnim zrncima?
Hippie Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 (edited) da, mogu se iznova upotrebiti po potrebi.... i u zavisnosti koja imas; water kefir ili milk kefir... mada, negde sam procitala da se jedna mogu konvertovati u druga.. ne znam, ja sam se tek skoro zainteresovala da probam kefir s kuchnim receptima Edited March 20, 2018 by Hippie
vladavsnarod Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Pravimo milk kefir vec neko vreme, pa ne znam da li mogu ista zrnca da se upotrebe? Pitacu Gugl za savet.
ivy Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 On 3/21/2018 at 8:06, vladavsnarod said: Pravimo milk kefir vec neko vreme, pa ne znam da li mogu ista zrnca da se upotrebe? Pitacu Gugl za savet. ja mislim da nisu ista zrnca
Recommended Posts