Jump to content
IGNORED

Now drinking

Gonzo

Recommended Posts

Posted

nasao u ofisu kesicu koju mi je pre par nedelja doneo prijatelj iz kazastana

3ef85cb0-18b2-012e-394a-0050569428b1.jpg

caj iz zensena iz severne koreje sa zlatnom medaljom sa nekog naseg sajme iz 1976 godine

Posted

Zagrebački velesajam.

Posted

kupio,1600 din.,vrlo pitko,hrast se cuje nadaleko,podseca na neke irske proizvode,valjda zbog trostruke destilacije

Posted

E fala za info. Jako davno sam ga pio i ličio je na irce. Verujem da je sada bolji

Posted (edited)

Ekekeke, zavisi od koga kupiš... Može i za 1400, ako se nagodiš. Flaša je litarska.

Ali, vredi sve novce. I više.

Edited by giuseppe
Posted

E fala za info. Jako davno sam ga pio i ličio je na irce. Verujem da je sada bolji

4 godine je malo za odlezavanje ali razumem da mora da se prodaje.vrlo interesantno ce biti ako se ta prica nastavi, kakav ce biti posle recimo 10 godina i ako nabave i hrastova burad vec koristena a ne samo nova, kao sad.meni je odlicna fora sto covek nema sta da blenduje u Srbiji pa smo osudjeni da pijemo single malt  :)

Posted

ggtob.10yov1.jpg

Opis mu odgovara: 'the lightest spirit in Scotland'

Mek,pitak,od tog nekog voca najvise vuce na jabuke,nota slatkosti tek u naznakama.Definitivno nije moj favorit ali je ok, litarska boca 25 e

Posted

kupio,1600 din.,vrlo pitko,hrast se cuje nadaleko,podseca na neke irske proizvode,valjda zbog trostruke destilacije

Čekaj, to domaći proizvod?

Jel ga ima u marketima?

Posted

Čekaj, to domaći proizvod?

Jel ga ima u marketima?

nope, drito od proizvodjaca 

Posted

Kontakt? Ili si išao pravo tamo?

....shit has hit the fan...