Jump to content

Now drinking

Featured Replies

ma svidela mi se i dok sam imala samo cirilicne informacije u vidu etikete, ovo za noble i finest je naknadna pamet.a sad cu da skuvam jedan apple cinnamon /poklon :-)/ caj - "kreiran sa ciljem da pomeri granice zadovoljstva, unese lepotu, radost i uzivanje u svaki vas dan".

• Replies 3.7k
  • Views 328.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Pacijenti su divan svetimg10161457636.jpeg

lepo mi je mama govorila, uci sine za zubara.

Pacijenti su divan svet
pre ili posle intervencije??

Posle, svakako. Tad i plate i daju cirku.

10276-infusions%20andalousie%20lipton.JPGi greje i mljacka.

grozno.

Kvalitet ispred kvantiteta!zutaosa.gif

na prezent * dobila 1 kubanski rum. sta se s tim radi? * u sklopu akcije: '... ja ne, ali gospodja pije sve...' ^_^

Edited by thermal bug

jebiga, sad moras na kubu.

10276-infusions%20andalousie%20lipton.JPG
iLipton_-_Fruit_Tea_02_-_Apple_Cinnamon.jpgove zime dva najbolja :)a na temu: pre nekih pola sata 180px-BouteillePicon21.JPG men se ne svidja :mellow:
sta se sve nadje u kuci prilikom velikog spremanjaRMB_112x264.jpgbljak
probaj sa crnim cajem, ocekuje te prijatno iznenadjenje ;)

šta, pretvori se u pajdo, koks ili sisatu ribu?

pretvori se ako pijes bez caja

na prezent * dobila 1 kubanski rum. sta se s tim radi? * u sklopu akcije: '... ja ne, ali gospodja pije sve...' ^_^
I ja sam dobio, onaj zuti od 3 godine... bas sam ga juce otvorio i ja sam ga pio cistog sa ledom a tamo ga mesaju sa coca colom... a mozes i mojito da napravis cool.gif

U nedostatku boljeg, jer nedeljom zatvorise opremljeniji supermarket na detelinari, a nije mi se ulazilo u automobil, uzeo crnogorski Chardonnay, i bljak je do kosmosa, bolje da sam kresnuo mečku*.*upalio automobil