Aleksija Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ma svidela mi se i dok sam imala samo cirilicne informacije u vidu etikete, ovo za noble i finest je naknadna pamet.a sad cu da skuvam jedan apple cinnamon /poklon :-)/ caj - "kreiran sa ciljem da pomeri granice zadovoljstva, unese lepotu, radost i uzivanje u svaki vas dan".
Lancia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 lepo mi je mama govorila, uci sine za zubara. Pacijenti su divan svetpre ili posle intervencije??
dig_chohano Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Posle, svakako. Tad i plate i daju cirku.
gospa buba Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) na prezent * dobila 1 kubanski rum. sta se s tim radi? * u sklopu akcije: '... ja ne, ali gospodja pije sve...' ^_^ Edited January 22, 2009 by thermal bug
lostfanforever Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 iove zime dva najbolja :)a na temu: pre nekih pola sata men se ne svidja
banecare1 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 sta se sve nadje u kuci prilikom velikog spremanjabljakprobaj sa crnim cajem, ocekuje te prijatno iznenadjenje ;)
henrik larsson Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 šta, pretvori se u pajdo, koks ili sisatu ribu?
LukaLaban Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 na prezent * dobila 1 kubanski rum. sta se s tim radi? * u sklopu akcije: '... ja ne, ali gospodja pije sve...' ^_^I ja sam dobio, onaj zuti od 3 godine... bas sam ga juce otvorio i ja sam ga pio cistog sa ledom a tamo ga mesaju sa coca colom... a mozes i mojito da napravis
Buck Naked Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 U nedostatku boljeg, jer nedeljom zatvorise opremljeniji supermarket na detelinari, a nije mi se ulazilo u automobil, uzeo crnogorski Chardonnay, i bljak je do kosmosa, bolje da sam kresnuo mečku*.*upalio automobil
Recommended Posts