MaryPoppins Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 (edited) neki dan, za porodicnim ruckom, caca otvorio: rioja iz 2003, ako sam dobro zapamtila godinu. pocela sam da razmatram svoj odnos prema crnim vinima. obeco svecano otvaranje barola za svoj 59. rodjendan za koju nedelju. unapred se radujem. Edited August 13, 2008 by MaryPoppins
Venom Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 shweppes tangerine. ne mogu da se odlucim da li je ili je Vishe je . Ima ukus kao bljutava cedevita.
le petit nicolas Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 shweppes tangerine. ne mogu da se odlucim da li je ili je .to jos neprobala, ali cu.svojevremeno bio schweppes pamplemousse; kasnije se kod nas pojavio kao dry grapefruit. bas dobar za neljubitelje slatkih otuznosti. i godinama ga nema :( zna li ko od inozemaca, jel se jos negde pravi/pije?poz
Аврам Гојић Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ja sam u medjuvremenu to pijuckao, gledao bilborde vrlo pazljivo, izlozio se plodu napora marketinskog tima da popularizuje nov proizvod u paleti poznatog brenda, i zakljucio da je sasvim , ali samo pod uslovom ako je bas dobro rashladjeno.
MaryPoppins Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 (edited) il' ja ne umem da (pro)cenim, il' je radenkovićev biserni rizling poprilično gadan. Edited August 17, 2008 by MaryPoppins
Indy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Belo belgijansko u italijanskoj cetvrti dobro promrzloj od vetra... Hoegaarden (nadam se da je dobar shpelling). Zavolelo se to u EUropi, pa premda je 2x skuplje od Ostralijanskih, podseca me na one srednjevekovne ulicice... Lepo je islo uz porterhouse sa pepper sosom, zapanjujuce moze i bez shiraza ;-)
Frile Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nisam odolela da OVOG puta ne kupim onaj caj sa djumbirom i crvenim narandzama. Onako... ima neki sastojak koji mi je malo prejak, al' to nikako nije djumbir - volEm ga u svim oblicima, narocito u kandiranom. off topic, sorry:gde, gde, gde ima kandiranog đumbira?
yolo Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 imas kandirani djumbir po nekim prodavnicama zdrave hrane, iako je to sve samo ne zdravo. sigurno ga imas u grcko kiparskom TC na novom beogradu, u jedinoj ovakvoj prodavnici tamo, kao i jos dosta fensi kandiranog voca.elem back to topic:jedan kucni koktelcic insipirisan aperol schpritzom, kao hommage istri:istra bitter (recimo 0,03), 1dl malvazije (ili drugog belog vina), 1 dl sode ili kisele vode, 1 kriska limuna (i malo soka iz nje;))perfektno letnje pice.
Matilda Ivancic Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 sta se sve nadje u kuci prilikom velikog spremanjabljak
Mister No Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 (edited) Evo jučer po prvi puta probah , a siguran sam i vrlo popularno piće u ovoj virtualnoj ustanovi: Mogu vas obavijestiti da je to jedno obično s....e kroz gusto granje. Ono, dobro za oblog ili ako baš boli zub, ali za pit... Miris isti ko i iz one bočice medicinskog alkohola u kupaoni (doduše, to je odlika svake vodke, pa im se baš ne može uzet posebno za zlo). I onda se još na http://www.titos-vodka.com/ hvale da u njihovoj vodki nema nikakve pšenice niti glutena, nego da je napravljena od šest puta destiliranog čistog KUKURUZA. Hebateled, vodka od kukuruza... Umjesto sažetka, jedan od meni najbojlih filmskih citata: Druže Tito, ne seri! Edited January 12, 2009 by Mister No
Aleksija Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 nikakav sam ekspert za rakije, ali mi se ova dunjevaca svidela.
Recommended Posts