Jump to content
IGNORED

Svetska Kriza 2008-....

Yonkers United

Recommended Posts

Posted

Ne razumjem. Sta Japan, Finska, Hravatska i Svajcarska rade ovdje? Predvidjaju im rast, doduse mal ali ipak rast.

Posted

To je Top10 najmanjih prognoziranih rasta za ovu godinu. Ovi što su u plusu, svejedno su u tih Top10. Svi ostali imaju više od švajcarskih 1.2%

Posted

Srbija ladno 1.7%, sramota me koliko nam dobro ide.

Posted

Nema Ukrajine na grafikonu. :fantom:

Posted

Imaš kompletnu tabelu zemalja u tekstu. Zamalo su se izvukli iz 10 najgorih ali imaju predviđen rast od 1.4% i 60% šanse da uđu u recesiju.

Posted

da nešto bar malo obrne cenu nafte, sve pade u vodu

Posted

Kako će da je obrne? Jedino da se fracking u Americi kompletno raspadne u nekom subprime maniru. Trend koji imamo sada će samo da se pojača kada još i Iran izađe na tržište ove godine.

Posted

Srbija ladno 1.7%, sramota me koliko nam dobro ide.

Zapravo 1.6%. Eurozone je 1.7%. Vucic skoro stigao Evropu.

Posted

Najvažnije je da je prestigao Hrvate i njihove balističke rakete, za drugo ćemo lako. Šesnaeste, šesnaeste...

Posted

To je Top10 najmanjih prognoziranih rasta za ovu godinu. Ovi što su u plusu, svejedno su u tih Top10. Svi ostali imaju više od švajcarskih 1.2%

Ovo je vrlo optimisticno (iako su stavili i taj drugi postotak). Meni se vise cini da ulazimo u godinu velikih rizika (kriza na BI-u, ovo sto beowl pise o fracking subprime-u, kina itd itd) nego u godinu blagostanja.

Posted

koliko su povezani istorijski minimumi cene nafte sa istim stanjem kod cena celika i bakra? jel moze tu da se ocekuje neki veci rast uskoro, pre svega vezano za tendencije u kini? i kolika je uloga politike u ovom kurslusu?

Posted

Rumunija 3.8%, Bugarska 2.5%, Slovacka 3.3%

Putuj Evropo.

• 2 months later...
Posted

Ovo je dokument koji je dostupan javnosti u vezi pregovora o TTIP.

Obratite paznju na izbor rijeci koje nisu zatamnjene.

ttip-620x330.jpg