stajebrebilo Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Uzo čaše, još da navijam dižestiv Gde si nasao?
Frank Pembleton Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Gde si nasao?Bilo ih u home marketu ili kako se već zove... Shiit has hit the fan...
stajebrebilo Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Ja kupio one obrnute kupice u Ikei, bas lepo leze...samo male su...
James Marshall Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 11 hours ago, peralozac said: Za glazgovaču preporučujem ove: pero, gdje ima ovo, drugar mi tražio
Frank Pembleton Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Ja kupio one obrnute kupice u Ikei, bas lepo leze...samo male su...Koje su te? ... Shiit has hit the fan...
peralozac Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 5 hours ago, James Marshall said: pero, gdje ima ovo, drugar mi tražio Ja sam kupio u lokalnom podrumu pića, ali pretpostavljam da to drugaru nije od pomoći. Vidim sad da sajt koji sam gore ostavio ne šalje u Srbiju. To su izgleda neki preprodavci, originalni Škoti šalju, ali flat shipping rate je paprenih 25 funti. Ima zato na KupujemProdajem, Ilija iz Starog grada prodaje za 8 evrića.
James Marshall Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Just now, peralozac said: Ja sam kupio u lokalnom podrumu pića, ali pretpostavljam da to drugaru nije od pomoći. Vidim sad da sajt koji sam gore ostavio ne šalje u Srbiju. To su izgleda neki preprodavci, originalni Škoti šalju, ali flat shipping rate je paprenih 25 funti. Ima zato na KupujemProdajem, Ilija iz Starog grada prodaje za 8 evrića. Hvala ti, baš je tražio ove, baš za viski. Sad ću da iščekiram Iliju. Živio, drug si, sjetićemo se tebe kad budemo cugali, popij i ti jednu u naše ime
stajebrebilo Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Koje su te? ... Shiit has hit the fan... One iz serije Ubice mog oca...scena u kafani
Frank Pembleton Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 One iz serije Ubice mog oca...scena u kafaniMislio sam koji model/ime.... ... Shiit has hit the fan...
stajebrebilo Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Ne znam napamet...casa za rakiju 0.4 Edit 600.151.31
Lezilebovich Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Gde je najpovoljniji uzimati te neke komercijalne zestine, tipa Hennesy, Jameson i slicno? Po hipermarketima ili...?
Recommended Posts