January 21, 20205 yr Gde si nasao?Bilo ih u home marketu ili kako se već zove... Shiit has hit the fan...
January 21, 20205 yr 11 hours ago, peralozac said: Za glazgovaču preporučujem ove: pero, gdje ima ovo, drugar mi tražio
January 21, 20205 yr Ja kupio one obrnute kupice u Ikei, bas lepo leze...samo male su...Koje su te? ... Shiit has hit the fan...
January 21, 20205 yr 5 hours ago, James Marshall said: pero, gdje ima ovo, drugar mi tražio Ja sam kupio u lokalnom podrumu pića, ali pretpostavljam da to drugaru nije od pomoći. Vidim sad da sajt koji sam gore ostavio ne šalje u Srbiju. To su izgleda neki preprodavci, originalni Škoti šalju, ali flat shipping rate je paprenih 25 funti. Ima zato na KupujemProdajem, Ilija iz Starog grada prodaje za 8 evrića.
January 21, 20205 yr Just now, peralozac said: Ja sam kupio u lokalnom podrumu pića, ali pretpostavljam da to drugaru nije od pomoći. Vidim sad da sajt koji sam gore ostavio ne šalje u Srbiju. To su izgleda neki preprodavci, originalni Škoti šalju, ali flat shipping rate je paprenih 25 funti. Ima zato na KupujemProdajem, Ilija iz Starog grada prodaje za 8 evrića. Hvala ti, baš je tražio ove, baš za viski. Sad ću da iščekiram Iliju. Živio, drug si, sjetićemo se tebe kad budemo cugali, popij i ti jednu u naše ime
January 21, 20205 yr Koje su te? ... Shiit has hit the fan... One iz serije Ubice mog oca...scena u kafani
January 21, 20205 yr One iz serije Ubice mog oca...scena u kafaniMislio sam koji model/ime.... ... Shiit has hit the fan...
January 28, 20205 yr Gde je najpovoljniji uzimati te neke komercijalne zestine, tipa Hennesy, Jameson i slicno? Po hipermarketima ili...?