Čutura Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 8 minutes ago, banatjanin said: Baš svi Japanci? oko 50%
Yoyogi Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Treba da odu na medicinski pregled i da oni koji mogu da podnesu žestinu to zvanično saznaju i dobiju kao zdravstvene kartone koje bi pokazivali pri kupovini. Dok se to ne desi, žestina se valja ulicama za trećinu ili četvrtinu cene koju nosi u Australiji.
Yoyogi Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Pa rekoh da nisam nikada čuo za taj viski, prvi put sam ga primetio juče, sigurno je uvek bio tamo, među stotinama drugih. A da nije isti, moguće, mnogi od njih imaju podvrste pa naoko ista marka moiže da bude višestruko skuplja boca. Na mojoj slici je sakura bela, na onoj drugoj je kao prirodne boje, može da bude 10 godina razlike u "starenju". Pogledaću sledeći put kada se zateknem.
Yoyogi Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 48 minutes ago, Host said: Nije to isti viski kao onaj sa Reneove fotke. Vidi onaj Togouchi. To je isti viski, u Merkatoru 8,900 din u Yamaya 2,100 din.
GlenGeglach Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Ja sam probao dosta japanaca i do sada je samo jedan dobio losu ocjenu. Nikka from the barrel. Nikad nesto gore nisam probao. Inace Hibiki, Hakushu i Yamazaki rasturaju. Doveli su ih do perfekcije. Jos ako su odlezali u mizunara bacvama, uh. Opasna su konkurencija skotima.
stajebrebilo Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Jel pio neko Rubinov vinjak XO? Vredi li te novce?
stajebrebilo Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Jel bi pre pio taj vinjak xo ili henesi fine de cognac?
stajebrebilo Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Plan je da oformim jedan bife sa finim picima, pa sada guglam i kopam... hvala renne
Frank Pembleton Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Pa dobro nećeš da ga oformiš za gledanje, moraćeš da dopunjavaš pa onda malo ovo malo ono [emoji41] ...shiit has hit the fan....
stajebrebilo Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Pa dobro nećeš da ga oformiš za gledanje, moraćeš da dopunjavaš pa onda malo ovo malo ono [emoji41] ...shiit has hit the fan....Apsolutno...
Haralampije Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 5 minutes ago, vookela said: Plan je da oformim jedan bife sa finim picima, pa sada guglam i kopam... hvala renne Kad zaokruzis taj koncept zovi na otvaranje
Recommended Posts