Jump to content
IGNORED

žestina

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Treba da odu na medicinski pregled i da oni koji mogu da podnesu žestinu to zvanično saznaju i dobiju kao zdravstvene kartone koje bi pokazivali pri kupovini.

Dok se to ne desi, žestina se valja ulicama za trećinu ili četvrtinu cene koju nosi u Australiji.

Posted

Pa rekoh da nisam nikada čuo za taj viski, prvi put sam ga primetio juče, sigurno je uvek bio tamo, među stotinama drugih.

A da nije isti, moguće, mnogi od njih imaju podvrste pa naoko ista marka moiže da bude višestruko skuplja boca. Na mojoj slici je sakura bela, na onoj drugoj je kao prirodne boje, može da bude 10 godina razlike u "starenju". Pogledaću sledeći put kada se zateknem.

Posted
48 minutes ago, Host said:

Nije to isti viski kao onaj sa Reneove fotke.

Vidi onaj Togouchi. To je isti viski, u Merkatoru 8,900 din u Yamaya 2,100 din.

• 1 month later...
Posted

Ja sam probao dosta japanaca i do sada je samo jedan dobio losu ocjenu. Nikka from the barrel. Nikad nesto gore nisam probao. Inace Hibiki, Hakushu i Yamazaki rasturaju. Doveli su ih do perfekcije. Jos ako su odlezali u mizunara bacvama, uh. Opasna su konkurencija skotima.8adc6f3101636e81a410bc23c8c1e330.jpg

Posted

Jel pio neko Rubinov vinjak XO? Vredi li te novce?

Posted

Jel bi pre pio taj vinjak xo ili henesi fine de cognac?

Posted

Pitam jer je cena tu otprilike

Posted

Plan je da oformim jedan bife sa finim picima, pa sada guglam i kopam...

hvala renne

Posted

Pa dobro nećeš da ga oformiš za gledanje, moraćeš da dopunjavaš pa onda malo ovo malo ono [emoji41]

...shiit has hit the fan....

Posted
Pa dobro nećeš da ga oformiš za gledanje, moraćeš da dopunjavaš pa onda malo ovo malo ono [emoji41]

...shiit has hit the fan....

Apsolutno...
Posted
5 minutes ago, vookela said:

Plan je da oformim jedan bife sa finim picima, pa sada guglam i kopam...

hvala renne

Kad zaokruzis taj koncept zovi na otvaranje :)