centrifuga Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 (edited) 13 minutes ago, beta kentauri said: @centrifuga čime planiraš da ih puniš Ničim ovog puta. Pravim ih manje veličine (oko 3 cm DIA) kao pred-predjelo pa gosti sami mažu/umaču u premaz (od pečenih paprika, majoneza i krastavčića) Kad imam više vremena onda ih punim nekom vrh salatom od piletine sa grožđem Edited September 25, 2022 by centrifuga 1
beta Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 2 hours ago, centrifuga said: Ničim ovog puta. Pravim ih manje veličine (oko 3 cm DIA) kao pred-predjelo pa gosti sami mažu/umaču u premaz (od pečenih paprika, majoneza i krastavčića) Kad imam više vremena onda ih punim nekom vrh salatom od piletine sa grožđem možda bi bila dobra kombinacija nekog neutralnog kremastog sira, prepecenih seckanih oraha (mogu pekani ili lešnici) i narendana kora limuna. alternativno seckane suve kajsije + ruzmarin. 1 1
Indy Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Kupus stavljen da se kiseli 28 okt. (mirise fino na rasol) - kad je spreman da se konzumira?
Frank Pembleton Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Kupus stavljen da se kiseli 28 okt. (mirise fino na rasol) - kad je spreman da se konzumira?Spreman je.E sad da li je "pretakan".Ali "kalendarski" je spreman. ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 a u chemu je fora sa.pretakanjem, osim davanja signala komshiluku? imamo kupus! imamo kupus!sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
x500 Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Prezasicen rastvor soli gde gustina pada na dno. Pretakanjem se ujednacava rastvor soli u vodi/rasolu.
Indy Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Dobro nadam se da ce se naci lokalni ljubitelji kiskupusa inace ima da zasmrdimo djubre za naredna 3 meseca
Frank Pembleton Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 a u chemu je fora sa.pretakanjem, osim davanja signala komshiluku? imamo kupus! imamo kupus!sent from bash mnogo dobar novi bubamotoZa srce si me ujela bubo! .... Shiiit has hit the fan 1
gospa buba Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 shto brate? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Frank Pembleton Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 shto brate? sent from bash mnogo dobar novi bubamotoDovodi u pitanje,Jedno pretakanje.......shiit has hit the fan.
kipo Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 (edited) Dobio sam svjez jagnjeci but koji ce u rernu u cetvrtak. Da li mora u zamrzivac ili moze u friz do tada? Ice pod foliju sat i po, pa zapeci, da li neku marinadu da mu pripremim ili nema potrebe? Mlado jagnje bilo, valjda. Edited December 16, 2023 by kipo
Ras Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Ne mora marinada. Ne znam da li ostaviti u frižideru. 1
Recommended Posts