nenad Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 mora se misliti i na zdravlje. Link to comment
ljakse Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 (edited) Masno je zdravo, što masnije to zdravije Kad sam dodatno u hrono fazonu, stavim i pola kile bureka od aronije u kafu. Edited December 25, 2014 by ljakse Link to comment
nenad Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 ali smo zato lepi i imamo tela kao apoloni. sta ces, genetika. Link to comment
ljakse Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Genetika je samo podloga, moraš jesti što više masti ako oćeš da budeš zdrav, lep i mišićav Link to comment
Dagmar Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Genetika je samo podloga, moraš jesti što više masti ako oćeš da budeš zdrav, lep i mišićav Ja se držim ovoga, još samo koju godinu i kapiram da će morati da mi se poznaju lepota&zdravlje Link to comment
nenad Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 @ ljakse da, ali ja ne zelim da budem previse misicav. evo, recimo, juce sam pojeo kantu masti od mangulice, i danas nisam uspeo da obucem pantalone, jer mi je list vec nego sto je pape imao. sad sedim na poslu u sorcu. :( Link to comment
ljakse Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Razumem te potpuno, ja čim preteram sa masnim trčim 100 metara ispod 8 sekundi, u ortopedskim kopačkama. Juče sam posle kilo eksirane sapunjare skočio 400 metara sa votkom. Link to comment
nenad Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 (edited) pijes votku? nije ni cudo sto si skocio samo 400 metara. predji na vinjak, pa ces da vidis sta je skok. edit na lozi nemoj ni da pokusavas, opasno je. Edited December 25, 2014 by nenad Link to comment
InvisibleLight Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 ima nacina da odvojim komad smrznutog pileceg filea od zamrznute gomile koju cine par komada a da ne odmrzavam celu gomilu? Link to comment
Valk Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Neki oštar nož drži malo pod mlazom vrele vode pa udri. Link to comment
InvisibleLight Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 da 'udrem' na noz cekicem za meso? tako cu..hvala! Link to comment
kralj Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Zna li neko gde ima da se kupi nešto u tegli što ima veći procenat meda, a manji vode i šećera? Tj., ima li igde da se kupi pravi med u BGD? Link to comment
pacey defender Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) Imajuci u vidu ovogodisnju ponudu, sasvim sam zadovoljan medom koji sam kupio u Veropulosu. Krnjevac, lipov med. http://www.medino.rs/proizvodi/krnjevac.html ne secam se cene. Edited January 20, 2015 by pacey defender Link to comment
darling Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Zna li neko gde ima da se kupi nešto u tegli što ima veći procenat meda, a manji vode i šećera? Tj., ima li igde da se kupi pravi med u BGD? na sajmovima meda? ja kupila na bajloniju kod tipa koji ima tezgu s natpisom ime i prezime, diplomirani pcelar, il inzenjer pcelarstva, tako nekako, s toliko strasti mi je pricao o medu da sam bila u fazonu da nema sanse da je fejk. ne znam dal sam pogresila. Link to comment
Recommended Posts