mraki Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) 5 minutes ago, zorglub said: Za 55RSD po komadu, onaj Lidlov s bademom je top. Delezov još bolji. Meni omiljen trenutno. Edited August 5, 2019 by mraki
zorglub Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) Aha, i super su. Edited August 5, 2019 by zorglub
slepa živana Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 3 minutes ago, zorglub said: Aha, i super su. od čega je ovaj mlečni deo i jel ima cimeta u njemu?
mraki Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) U Maxiju 150 din 3 komada, baš kupio danas, mada mislim da je to neka akcija i da je redovna cena malo veća. Proizvedeno u Belgiji, i vanila i čokolada bar 3 klase iznad bilo čega domaćeg industrijskog. Edited August 5, 2019 by mraki
slepa živana Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 hvala momci. ja pre neki dan kupila aloma mozaik, valjda sam gledala neku očaravajaću reklamu pa sam ufantazirala da će biti odlično. puna cimeta. nije da nešto mrzim cimet, ali baš ni na šta ne liči sa tom masnom čokoladom.
Tvrdica Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 15 minutes ago, mraki said: U Maxiju 150 din 3 komada, baš kupio danas, mada mislim da je to neka akcija i da je redovna cena malo veća. Proizvedeno u Belgiji, i vanila i čokolada bar 3 klase iznad bilo čega domaćeg industrijskog. Ја се већ навукла на њега, прави хит овог лета!
Jumanji Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Da pohvatam sad...pricate o Delezevom na stapicu sa bademom? Tri kom u pak?
Mil@n Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Ja pičim aloma caramel, jeste preslatko, ali mi je aroma odlična, mada brzo će da dosadi i bude zamenjen. Od na štapiću navukao sam se na nestle nesquik. Ima mi baš jebački ukus čokolade, šta li je već i super ukusno belo punjenje.
mraki Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 57 minutes ago, Jumanji said: Da pohvatam sad...pricate o Delezevom na stapicu sa bademom? Tri kom u pak? Da
nisam ja Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ovca. Ne znam zašto nemaju neku punokrvnu crnu čokoladu. Ova h2o me odbija. Uzeh đanduju I slanu karamelu . Predao deci kad je ostala samo đ. Preslatko je to meni. Nisam zamjetio mak.
Бруклинский Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Ne praktikujem sladoled, ali bilo mi je potrebno da hitno podignem broj unetih kalorija, pa je izbor pao na plazmaled Inace super su ovi plazmoledi, posle njih se covek oseca mocno kao Rocco Siffredi
Recommended Posts