maheem Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Sad više nisam siguran koji sam kokos jeo u kroejši, best ili king odličan je bioGde ima Bounty sladoled kod nas?
halloween Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Upravo degustiram Susam& Med, super razmere sastojaka, kremasta struktura mleko, maslac, pavlaka, med 8% susam pasta, susam 8%, kurkuma boja. Nema jaja, nema dodatnog šećera, pomislih Italija, kad ono mutilo mlađano Bugarče.
nisam ja Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Posle sto godina pojeo slad na štapiću. Onaj king čoklit obsešn. Bokte koja dosada. Sve je istog ukusa i onako peče kolko slatko. Samo ovcad. I to osim pistaća, crčokolade i maka ne znam vredi li eksperimentisati sa još nečim. Voćni ne. Kafu recimo nisam probao.
nisam ja Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Đanduju nikad ne uzimam jer ne znam šta je. Jel to raste na drvetu?
darling Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 raste, lesnik i cokolada. uzmi. makar probaj kasicicu. pa posle kad crknem, ti ces mi dici spomenik
nisam ja Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Pa nek se zove lešnik i čokolada. Ne volim ništa sa đ.
darling Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 da je keksi krem ziv, sad bi te poducio o djanduji. ja imam samo wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Gianduja_(chocolate) budi seljak, pa trazi dzanduju ja isto po sebi nikad ne bih rekla da izgledam ko tipican konzument djanduje, al kad sve saberem, posle maka, djanduju sam najvise puta jela u ovci. ma vise i od maka, jer maka nema uvek.
nisam ja Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Ajde probaću tu famoznu kombinaciju, mada ja volim kad sam kombinujem osnovne ukuse. Osim karamel-slane perece :D. Sad mi se nešto konzumira pa sam našao onu davno pazarenu kesicu sušenog kokosa. Dobra stvar. Fali mi samo sladoled da ga imam posuti.
I*m with the pilots Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 A oraje iz Ovce ti se ne svidja? Susam? Nisam bila u Ovci ravno godinu dana, čekam oktobar. Neko je napisao da je i Sapore ponovo tu, nadam se da dotle neće zatvoriti, pre su radili sezonski..
ajgor Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Ko se mota po Ljubljani, preporuka za sladoled u poslastičarnici Fetiche na Cankarjevom nabrežju. Imaju i kolače, nisam probao, ali sladoled je odličan. Kugla otprilike 2 jevrića. Provalio prošle godine brat od tetke, sad se redovno vraćam na mesto zločina.
mraki Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Pošto nemam Lindu u blizini, da pohvalim Delezov belgijski sladoled. Vanila prelivena mlečnom čokoladom sa bademima, 3 štapića u pakovanju, cena oko 180 din. Rekao bih da je bolji od svega industrijskog kod nas. Ne znam da li ih je bilo predhodnih godina, ja danas video i uzeo prvi put.
Recommended Posts