beyoncé Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 moram da priznam da je pistać u novosadskoj ovci >>> svi ostali pistaći ali zato ko ne proba njihovu dinju neće ništa propustiti i neka kombina s kafom, i to je bilo dobro od novih nestleovih probala sam oreo sendvič sviđam
zoki Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 (edited) ponovo radi Sapore! Uskočka ulica, kod Pevca Edited June 10, 2018 by zoki
darling Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 opazila sam u maksiju oppo sladoled, pise na kutiji da je zdrav i da ima malo kalorija. malo sam istrazila, to je ovaj: https://www.oppobrothers.com/ valjda je lc. ima malo kalorija, zaseceren ksilitolom i stevijom. eto kome treba. ako neko proba, nek baci rivju, da znamo kakav je na jeziku, ne samo kakav je na oko, a kutijja je stvarno lepa.
jms_uk Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 opazila sam u maksiju oppo sladoled, pise na kutiji da je zdrav i da ima malo kalorija. malo sam istrazila, to je ovaj:https://www.oppobrothers.com/ valjda je lc. ima malo kalorija, zaseceren ksilitolom i stevijom. eto kome treba. ako neko proba, nek baci rivju, da znamo kakav je na jeziku, ne samo kakav je na oko, a kutijja je stvarno lepa. Ja sam jeo njihov Salted Caramel i bio je bas fin. Sent from my iTelephone using Tapatalk
beyoncé Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 kri-kri vanila sa zelenim smokvama u sirupu iliti sa slatkom od zelenih smokvi (smokava?). dodala sam mu iseckane orahe
darling Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 On 18.7.2018. at 22:29, jms_uk said: Ja sam jeo njihov Salted Caramel i bio je bas fin. fala. mada mi je posle palo na pamet da je oppo anagram od poop i tu sam izgubila interesovanje
Mil@n Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Ne mogu dovoljno da preporučim Ducale, Italijanski porodični sladoled iz Maksija. Nije to mega top kvalitet ali košta isto kao i Frikomov Quatro a 5 puta je bolji, kvalitetniji, ukusniji...
Milosh76 Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 (edited) U kom Maksiju si ga pazario? Da li ga ima u Rodicu recimo? Edited August 13, 2018 by Milosh76
Mil@n Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 U kom Maksiju si ga pazario? Da li ga ima u Rodicu recimo?U Rodiću ga kontam ima malo sutra...Uzeo ga u Maksiju u Pazovi. Hawaii Mate 10 Pro
mraki Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Kupovao i ja, sasvim ok. Mislim da ga ima u svim Maxijima, da Delez to i uvozi.
nezvanova Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 u maksiju na akciji, ja uzela sa susamom i medom, bez secera... savrsen ukus! (400 din ta veca kutija od 330g ili 500ml)
Vapad Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 (edited) u maksiju na akciji, ja uzela sa susamom i medom, bez secera... savrsen ukus! (400 din ta veca kutija od 330g ili 500ml) Ja sam na akciji uzeo one druge, koji su generalno odlicni, ali je akcija izgleda kod nas bila zato sto im je u nekom trenutku pukao zamrzivac pa su se istopili pa ponovo zamrzli i odvratno je to... ne znam da li ima osnova da se vrati obzirom da nije pokvaren ali to definitivno nije taj sladoled vise. Da li je ovaj bio, kako da kazem..."ceo"? Edited August 14, 2018 by Vapad
beta Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 upravo kupila ovaj sa akcije. jogurt & rose petals jam. dal je do mog nakaradnog izbora ,dal do sladoleda, al ga više kupiti neću. leti u džubar.
nezvanova Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 kod nas je ''regularan'' skroz. ovaj susam med je zaista odlican, kao iz ovce. pun ukus, nije presladak, nije previse smrznut i nema onaj smek i teksturu topljenog pa zamrznutog sladoleda.
Recommended Posts