April 8, 20187 yr nije loš macho pistać (više lešnik), malo presladak za moj ukus probala sam i luff gelato na uglu njegoševe i prote mateje jela mango i borovnicu, ništa za padanje u nesvest za one koje muči dijareja, ima i sladoled od aktivnog uglja
May 2, 20186 yr E. Od industrijskih ima nešto novo vredno probanja ili je Frikom Malina Cake i dalje najsasvimpotpunosasvimnajbolji?
May 2, 20186 yr danas probala šumsko voće, mandarinu i nešto što meni ima ukus kruške a navodno je breskva iz lokalne đelato radnje u mom kraju. švoće i mandarina solidni, kruška štaveć bzvz. sve u svemu sladoledi im nisu ni blizu mog omiljenog royal copenhagena.
May 7, 20186 yr On 8.4.2018. at 19:36, goofs said: Meni Luff bio fin, imali su neki banana-pistacj kombo, bio sasvim zadovoljavajucj. malo me grizla savest posle ovog posta da sam bila prestroga, pa sam se vratila u luff još nekoliko puta i svaki put sam jela pistać pokajnički od aktuelnih sad sam na kruški (izvini, beta) i 85% čokolada iz perua :rolleyes: je baš lepa u drugim vestima, izgleda da ove godine nema frikomovog mango smutija plakaću
May 8, 20186 yr 4 minutes ago, Hippie said: sto se mene tice, ovo bi bijo idealan sladoled; U cemu je zaledjeno to voce?
May 8, 20186 yr neam pojma.... izletela mi slika i nisam trazila kako se to pravi jer sam prehladzena
May 8, 20186 yr Nešto na ovu foru: Ingredients 1 small cantaloupe, cut into large chucks 5-6 small Persian cucumbers (or 1 large seedless cucumber), peeled and diced ½ cup fresh squeezed lemon juice 6 large mint leaves 2 tbsp agave (or to taste) 1 cup cold water 1 bag frozen raspberries (you will use 4-5 berries per pop) Instructions Blend all the ingredients on a blender at high speed, until smooth Fill the paletas or ice pop mold ¾ of the way. Insert 4-5 raspberries on each mold Freeze for 3-4 hours or until frozen.
May 9, 20186 yr On 5.4.2018. at 6:30, *edited by mod said: Izasao novi macho od lesnika i pistaca. Nije los, pogotovo jer ima onaj srednji tvrdi deo kao nekad sto je imao noger dzoger.
May 30, 20186 yr ja htela pre neki dan da pojedem moju godisnju pms Nirvanu ali nigde u uzem centru Ns-a nisam nasla Nestle frizider :( jbsga kad treba lupom da ih trazim..