nenad Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 slazem se, orah je verovatno najbolje odradjen. meni je pored pistaca, slane karamele, susama i sad maka medju top 5.
banatjanin Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 (edited) ima li iđe sa jedine prave strane Beograda Moritz eis (bilo nekad u YBC, jesu li tamo i dalje?) ili Crna ovca ili moram da idem na jug? usput, prevaranti i iz Home made-a otvorili kao artizanski sladoled u prizemlju Delta City-ja. znao sam da ne bi trebalo, ali na nagovor skvo pukoh pare bezveze. kao i sve njihovo: dizajnirano, upakovano, sve džidži - midži, a unutra jadac Edited August 26, 2016 by banatjanin
darling Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 crna ovca ce ti poslati sladoled ako platis 200 dinara za potrcka :)
banatjanin Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 ideja je da izađemo iskuće, peške po mogućnosti :-) ali ćemo kolima klinci i ja do centra, pa đir po Dorćolu, pa na sladoled
Lezilebovich Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 U Cetinjskoj za vikend ima neka sladoledijada
kobni zelaya Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 ima li iđe sa jedine prave strane Beograda Moritz eis (bilo nekad u YBC, jesu li tamo i dalje?) ili Crna ovca ili moram da idem na jug? usput, prevaranti i iz Home made-a otvorili kao artizanski sladoled u prizemlju Delta City-ja. znao sam da ne bi trebalo, ali na nagovor skvo pukoh pare bezveze. kao i sve njihovo: dizajnirano, upakovano, sve džidži - midži, a unutra jadac Ima Moris u Ušću.
katamaran Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Jel se to Sapore vratio? Prodjoh juce i ne samo sto je radio nego je bila i poveca guzva. Znam da je neko ovde pisao da odose a vidim i da su se oprastali na fejsu pre par meseci https://www.facebook.com/Sapore-sladoled-1442442172695466/
zoki Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Tu je sad neki tajlandski sladoled, prave neke rolnice, ništa specijalno
banatjanin Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 (edited) Crna Ovca razbija! Ja 'teo da se udavim u orahu, klinac otkinuo na mango, klinka jela nešto predobro, sirno - voćno sa pistaćima Strejt pistać i mak nisu imali... :-/ Edited August 26, 2016 by banatjanin
katamaran Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Tu je sad neki tajlandski sladoled, prave neke rolnice, ništa specijalno Nisam nesto previse zagledao al je definitivno pisalo Sapore.
*edited by mod Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Nisam nesto previse zagledao al je definitivno pisalo Sapore. Jok, definitivno je I Scream Rolls.
katamaran Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Neki natpIs Sapore ostao 100%. Sutra cu vevoratno opet proci tamo pa cu da vidim tacno.
darling Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Crna Ovca razbija! Ja 'teo da se udavim u orahu, klinac otkinuo na mango, klinka jela nešto predobro, sirno - voćno sa pistaćima Strejt pistać i mak nisu imali... :-/ izvini, mak sam pojela prekjuce
Recommended Posts