Mil@n Posted November 17 Posted November 17 Bio sam juče u Crnoj Ovci i sladoled je stvarno perverzija, ubedljivo najbolji "kupovni" na našim prostorima, ali cene.... 260 1 kugla? 5.5 eura 3 kugle? 980 din 4 kugle? Svi su u ovoj državi odlepili.
Delija67 Posted November 17 Posted November 17 Kad je frikom na stapicu 200+ dinara ovo i nije skupo 1
johan nagel Posted November 17 Posted November 17 Јбг може им се, сви стално кукамо на цене свега а свуда пуно Ова новобеоградска ЦО је буквално стално пуна, кад год прођем а пролазим често 1
Stela Posted November 17 Posted November 17 (edited) Blago meni, mislila sam da Crna ovca ima radnju samo u Kralja Petra Cene su svetske! A posao ocigledno dobro ide, cim se sire.. Edited November 17 by Stela
johan nagel Posted November 17 Posted November 17 Ма не бринем за њих, има их 6-7 у Бг-у и још пар у Нс.
Milosh76 Posted November 17 Posted November 17 3 hours ago, Mil@n said: 260 1 kugla? 5.5 eura 3 kugle? 980 din 4 kugle? Ovo je skuplje od gelata u Italiji, s CO nije ni prineti kvalitetu. 2
Shan Jan Posted November 17 Posted November 17 4 hours ago, johan nagel said: Јбг може им се, сви стално кукамо на цене свега а свуда пуно Ова новобеоградска ЦО је буквално стално пуна, кад год прођем а пролазим често Kad smo najbogatija BGD opstina
Eleniko Posted November 18 Posted November 18 22 hours ago, Mil@n said: Bio sam juče u Crnoj Ovci i sladoled je stvarno perverzija, ubedljivo najbolji "kupovni" na našim prostorima, ali cene.... 260 1 kugla? 5.5 eura 3 kugle? 980 din 4 kugle? Svi su u ovoj državi odlepili. Milanče leđendo, proveri gde si bio i da li nema neka lažna Crna ovca - oni nikada nisu prodavali sladoled na kugle nego na čašicu ili kornet...
msv Posted November 20 Posted November 20 On 17. 11. 2024. at 19:25, Stela said: Blago meni, mislila sam da Crna ovca ima radnju samo u Kralja Petra Cene su svetske! A posao ocigledno dobro ide, cim se sire.. Proširili se i na Zagreb pre par meseci 1
Klara Posted November 21 Posted November 21 Meni je Luff gelato bolji od Crne ovce. Cene su im približne.
Recommended Posts