Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

Има сад све више ових Nuii што рекламирају силне инфлуенсерке, несам пробао још увек некако.

Posted

@Stela baratolino je super, koji god

• +1 1
Posted

Nisam cula za te Nuii. Slabo me radi influens :D.

Posted

Ја сам виђао на нету овако рекламе али сад их има све више овако по улици, продавница испред моје зграде рецимо је скоро заменила Фриком за тај Nuii, мораћу да пробам једном приликом.

Posted

Videh u Maxiju dosta nekih Dream & Co sladoleda. Nikad cuo za ime. Ko su ti?

Posted (edited)

Sigurno neka njihova robna marka.

Nisam probao te Nuii još, ali iskače Jason Momoa sa svih strana pa mora da je i cena jača…

Edited by mraki
Posted (edited)

Dobar je Nuii, probao sam više komada u poslednjih godinu dana. Nije nešto velika cena, samo mi se čini da su manji u odnosu na Frikom npr.

Nego, da li je neko video Top Gun sa tvrdom čokoladnom kuglom igde? Viđam Deltine sladolede tu i tamo, ima Top Gun, ali nigde nema tog sa kuglom. :(

Edited by napadaj
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Nuii u Lindi u pola cene, par nekih vrsta.

Ja uzeo kokos-mango, ništa spec.

Mislim da jeste manji, 90 ml.

Edited by mraki
  • 1 month later...
Posted

Odem u veci Maxi u koji redje idem, jer mi je dalje i uocim super sladoled. Naravno, sa pistacima je, jos ga nisam videla do sada. Hajde prvo da ubacim u korpu neke druge namirnice, sladoled cu na kraju, da se ne topi. Vracam se do frizidera dva minuta kasnije, tip ulece klizno i ispred nosa mi uzima poslednju kutiju :sad:. I tako uzeh ovaj drugi ukus koji je isto lep i bogat, sa vanilom, kremom od lesnika i hrskavim kornetom. Pistaci ce sacekati, ali verujem da su dobri, sudeci po ovom koji sam probala.

1607617.jpg.9b12c89dfe84aefecf50ade8fbbb2cc6.jpg

Posted
On 13. 8. 2023. at 1:31, zorglub said:

Traže se forumski Bačvani:

E7e6TWiWQAAJGuo?format=jpg&name=900x900

Koji trip, ovaj plakat me radi kao neki lucidni san. Jel ovaj babl bata levo imao zvakacu gumu od nosa? Ubedjen sam da sam jeo to ko klinac al se nikad ne bih setio da nisam video ovo

Posted (edited)

Jeste, crvena žvakaća. 😍

Ali ja sam taj sladoled upamtila kao "Đole", prvi put vidim da se zove Babl bata. : D

Edited by Klara
Posted

Jesu ovo Somboled sladoledi?

• 2 months later...
Posted

Mozda @banecare1 ima iskustvo sa Eskimkom - ja ovo probah po prvi put (vanila sa tankim cokoladnim prelivom)

IMG_1415.thumb.jpeg.c6e6b1db7b93d5c427cf198f8b2cc5ca.jpeg

Posted (edited)

Od tih Ruskih sa NIS-a najbolji je onaj kao kornet sa Kreme Brule ukusom, dosta dobar.

Pre neki dan pojeo sam dve nirvane jer su bile 50% na akciji inače naravno za 900 dinara mogu da me poljube u guzicu.

Cena na stranu, bez konkurencije najbolji sladoled ikada kod nas. Bukvalno nirvana, dok se jede, bukvalno... Sad mi je nešto ukusnije bilo nego ikad.

Edited by Mil@n
Posted
14 hours ago, jms_uk said:

Mozda @banecare1 ima iskustvo sa Eskimkom - ja ovo probah po prvi put (vanila sa tankim cokoladnim prelivom)

IMG_1415.thumb.jpeg.c6e6b1db7b93d5c427cf198f8b2cc5ca.jpeg

eskimo je light verzija plombira. to je meni najbolji ruski sladoled. uvezli smo 120,000 komada za probnu prodaju u kini (toliko staje u jedan kontejer). nismo nastavili sa saradnju sa tom fabrikom, ali smo se makar posteno najeli sladoleda 

• +1 1