April 2Apr 2 Dosta fin sladoled, ima ga u Maxiju, mada ne svakom. Proslog leta je bio i sa pistacima , nadam se da ce da stigne uskoro i taj ukus.
April 10Apr 10 U univeru nirvana -50%.Pojeo sam juče jedan, prekjuče jedan, danas kupio još dva... Stvarno je nirvana...
April 10Apr 10 Sa druge strane probao sva nova frikoma. Macho banana dobar sve do sredine kada ide neki pesak nejestivi.Kapri sendvič baš gadan, a ja sam slab na Kapri.
April 11Apr 11 14 hours ago, *edited by mod said:Kapri sendvič baš gadan, a ja sam slab na Kapri.Da li si provalio da je na grande kapriju ili kako se već zove, grande, čokolada okolo drugačijeg ukusa nego na običnom kapriju? Ne mogu da budem 100% siguran ali da moram da se kladim kladio bih se da jeste...Slepci.
Thursday at 18:021 day Obozavam ovaj sladoled. Kuoujem u mix marktu. Ima nekoliko ukusa. I dobre su neke ledene sirne stanglice.Nema veze sa npr. frikom sladoledima pa preporuku uzmite sa rezervom
23 hours ago23 hr 7 hours ago, Sandradjer said:Obozavam ovaj sladoled. Kuoujem u mix marktu. Ima nekoliko ukusa. I dobre su neke ledene sirne stanglice.Nema veze sa npr. frikom sladoledima pa preporuku uzmite sa rezervomrusi imaju dobar sladoled, ali bitno je da se proveri sastav. najbolje ako ima napisano "ГОСТ", to je standard koji dozvoljava samo mlecne belancevine. ako nije ГОСТ, obicno je sa palmommoj favorit je kravica iz korenovkeverovatno rusi imaju svoje prodavnice po srbiji, obicno tamo ima njihovih sladoleda i druge robe. ako ima preporucujem probati sirok (сырок). to je tvorog (aka quark) sa secerom i puterom u cokoladi ili cokoladnoj glazuri. fenomenalan proizvod. Edited 23 hours ago23 hr by banecare1
14 hours ago14 hr Sirok je super al te njihove kravice su mi meh. Inace dominiraju ne samo postSSSR prostor vec i Kinu koja se jos nije naucila da pravi mlecne sladolede :)
10 hours ago10 hr 4 hours ago, Shan Jan said:Sirok je super al te njihove kravice su mi meh. Inace dominiraju ne samo postSSSR prostor vec i Kinu koja se jos nije naucila da pravi mlecne sladolede :)ruski sladoled se podaje relativno dobro na severu kine, u ostalim delovima je statisticka greska. u pravu si da kinezi ne prave mlecne sladolede.
10 hours ago10 hr Just now, banecare1 said:ruski sladoled se podaje relativno dobro na severu kine, u ostalim delovima je statisticka greska. u pravu si da kinezi ne prave mlecne sladolede.BTW meni onaj njihov domaci zeleni dal od graska dal od neceg slicnog je vrh.
10 hours ago10 hr Just now, Shan Jan said:BTW meni onaj njihov domaci zeleni dal od graska dal od neceg slicnog je vrh.znam koji je, ali ja to nisam probao
9 hours ago9 hr Smazala sam sirok. Ovaj kupujem, nije firma kao sto je @banecare1 okacio ali vredi svakog centa.Pade sirok na prazan stomak, kasni mi rucak danas
8 hours ago8 hr Ruski sladoledi imaju i na NIS pumpama, mislim da su neki plombir ili tako nekako, probao sa jagodom, sta znam, nije lose ali nije da ih se secam da ih kupim ponovo.