Mil@n Posted Sunday at 17:04 Posted Sunday at 17:04 Bio sam juče u Crnoj Ovci i sladoled je stvarno perverzija, ubedljivo najbolji "kupovni" na našim prostorima, ali cene.... 260 1 kugla? 5.5 eura 3 kugle? 980 din 4 kugle? Svi su u ovoj državi odlepili.
Delija67 Posted Sunday at 17:18 Posted Sunday at 17:18 Kad je frikom na stapicu 200+ dinara ovo i nije skupo 1
johan nagel Posted Sunday at 18:01 Posted Sunday at 18:01 Јбг може им се, сви стално кукамо на цене свега а свуда пуно Ова новобеоградска ЦО је буквално стално пуна, кад год прођем а пролазим често 1
Stela Posted Sunday at 18:25 Posted Sunday at 18:25 (edited) Blago meni, mislila sam da Crna ovca ima radnju samo u Kralja Petra Cene su svetske! A posao ocigledno dobro ide, cim se sire.. Edited Sunday at 18:25 by Stela
johan nagel Posted Sunday at 18:33 Posted Sunday at 18:33 Ма не бринем за њих, има их 6-7 у Бг-у и још пар у Нс.
Milosh76 Posted Sunday at 20:44 Posted Sunday at 20:44 3 hours ago, Mil@n said: 260 1 kugla? 5.5 eura 3 kugle? 980 din 4 kugle? Ovo je skuplje od gelata u Italiji, s CO nije ni prineti kvalitetu. 2
Shan Jan Posted Sunday at 22:16 Posted Sunday at 22:16 4 hours ago, johan nagel said: Јбг може им се, сви стално кукамо на цене свега а свуда пуно Ова новобеоградска ЦО је буквално стално пуна, кад год прођем а пролазим често Kad smo najbogatija BGD opstina
Eleniko Posted Monday at 15:30 Posted Monday at 15:30 22 hours ago, Mil@n said: Bio sam juče u Crnoj Ovci i sladoled je stvarno perverzija, ubedljivo najbolji "kupovni" na našim prostorima, ali cene.... 260 1 kugla? 5.5 eura 3 kugle? 980 din 4 kugle? Svi su u ovoj državi odlepili. Milanče leđendo, proveri gde si bio i da li nema neka lažna Crna ovca - oni nikada nisu prodavali sladoled na kugle nego na čašicu ili kornet...
msv Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago On 17. 11. 2024. at 19:25, Stela said: Blago meni, mislila sam da Crna ovca ima radnju samo u Kralja Petra Cene su svetske! A posao ocigledno dobro ide, cim se sire.. Proširili se i na Zagreb pre par meseci
Klara Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni je Luff gelato bolji od Crne ovce. Cene su im približne.
Recommended Posts