Jump to content

SBB promenio cene internet usluga

Featured Replies

u nedostatku konkretnijih odgovora ja pristao, kapiram da samo NBA, PL i EL vrede tih 1650, a imaću konačno pristup i HBO /a možda i netflix, ne vidim u spisku/. ja sam valjda jedini na vascelom forumu koji to nema.

• Replies 693
  • Views 80.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Update: za divno cudo SBB mi nije pravio problem da raskinem ugovor. Sve brzo zavrseno preko mail-a. Telekom jedva docekao poziv, dali mi 18 meseci po 1 dinar, uz dokaz da sam napustio mrsi SBB i njih

• SBBovci promenili uređaj za noviji i savremeniji, a na njemu ne postoji sat. Pa ljudi moji to je da skreneš. Godinama stoji na istom mestu i pogled mahinalno traži tačno vreme,...a ono ništa.

• vememah
    vememah

Objava na sajtu ne smatra se dovoljnom od 2023. Ako korisnik nije dobio lično obaveštenje putem trajnog nosača podataka (u to spada SMS ili mejl) s poukom o pravu otkazivanja zbog jednostrane izmene u

Posted Images

kako se gleda info program N1 i Nove S ako nemate SBB? jel se strimuje negde /za na telefonu/?

4 minutes ago, Eleniko said:

kako se gleda info program N1 i Nove S ako nemate SBB? jel se strimuje negde /za na telefonu/?

Ovo je za n1

https://n1info.rs/n1-tv-live-stream/