May 6, 2024May 6 Arapi demantovali. e& Group denies any potential acquisition of United Group assets https://www.ceetv.net/readItem?id=68824 Edited May 6, 2024May 6 by vememah
July 5, 2024Jul 5 Ove budale na 9 programa istovremeno prikazuju kako kisnu cerade na teniskim terenima. I tako već sat vremena, a možda i duže.
July 5, 2024Jul 5 Baš me SBB iznervirao ovih dana. Hoću da otkačim fiksni telefon, jer mi ne treba uopšte, oni kažu može i to košta 300 dinara više nego što sad plaćam. Ja pitam kako je to moguće, kaže, menjali smo cene paketa, a moj ugovor je bio na 20% popusta, i sad mogu da imam uslugu manje, a da platim više. Ništa mi to nema logike. Ne znam zašto su tako glupi, pa uopšte ne nagrađuju nekim popustima i pogodnostima lojalne korisnike. Jbg, ja koristim SBB preko 15 godina a oni me jebavaju ovako. Ozbiljno razmatram da ih otkačim skroz i uzmem Orion. Jedino mi je onda cimanje da se snađem za prenose EL i F1.
July 5, 2024Jul 5 Mislim da se sa svima potpisuju ugovori na 2 godine. Ja imam remajnder kad mi istice ugovor i onda krenem mesec-dva ranije da pregovaram da mi daju popust kao i sa drugima koliko bi mi nudili da se prebacim. Sad se npr. Yettel probija na trziste pa nudi dobre uslove da se prebacis kod njih. I tako u krug...
July 5, 2024Jul 5 34 minutes ago, Behemoth said: Jedino mi je onda cimanje da se snađem za prenose EL i F1. Imaš EL TV pass, radi savršeno i na smart televizorima. Prošle sezone sam platio celu sezonu nekih 30e. Biraš koju hoćeš tekmu, nema Plavšića, itd.
July 5, 2024Jul 5 Pa da, najverovatnije ću tako nešto i uraditi. Mislim, sad mi ispada da treba da plaćam uslugu 5400 dinara, a prethodna ugovor je bio 4000, pa mnogo je majku mu.
September 23, 2024Sep 23 Potpuno sam se iznervirao. Nemam internet vec skoro tri dana na Sbb. Zovem i prijavljujem slucaj oni obecavaju ekipu koja ce da izadje na teren i jutros se konacno javi zena i krene da mi prodaje opticki net. Sve je to divno-krasno ali kada cu dobiti internet jer mi posao trpi do te instalacije -e, to pojma nemaju. Kazu da je migracija u toku u bloku (Novi Bg) i da u mojoj ulici i jos par je sada tako i to je to. U prevodu, mi smo ugasili net da bi sto brze svi presli na optiku a to sto ti nemas sada kako da radis, to koga briga. Bez najave, bez izvinjenja. Samo mi bilflaju pakete optike. Stan nije moj, rentam. Stanodavac se vraca krajem nedelje u Bg. Ne mogu da obezbedim potpisivanje nove opreme za optiku jos x dana i trazim da nadju nacin da mi ukljuce net ali svi kao sazaljevaju slucaj ali ih realno boli briga. Od ovih koji primaju pozive do tehnicke sluzbe. Uzas! i rekao sam im da cu razmisliti dal cu kod njih i nastaviti sa optikom s obzirom na ovakvu sramnu traziciju. Ne znam sta vise da radim...
November 16, 2024Nov 16 Promenili nacin logovanja na mojsbb.rs i sad ne pamti sifre na srecu imam samo 4 ugovora kod njih pa cu to lako pohvatati
March 13Mar 13 Sad vidim da su digli cene paketa, cak iako si pod ugovornom obavezom. Koja je onda svrha te obaveze, ako se oni ne drze cene koju si ugovorio?
March 13Mar 13 30 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Sad vidim da su digli cene paketa, cak iako si pod ugovornom obavezom. Koja je onda svrha te obaveze, ako se oni ne drze cene koju si ugovorio? Svrha je da možeš da raskineš ugovornu obavezu.... 😉
March 13Mar 13 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Svrha je da možeš da raskineš ugovornu obavezu.... 😉 Ako nisi obavesten direktno vec je obavestenje neka informacija na sajtu koji niko i ne obilazi, istekne zakonski rok, i ne mozes da raskines.
March 13Mar 13 Jel moze bez penala? Aj' bas cu videti. Ionako sam planirao da se svadjam malo i trazim da postuju cenu na koju su se obavezali kad su mi ponudili..
March 13Mar 13 Koliko znam zakonski rok je 30 dana. A da objava na sajtu se smatra "dovoljnom u smislu informisanosti"
March 13Mar 13 Just now, Jimmy Kowalski said: Jel moze bez penala? Aj' bas cu videti. Ionako sam planirao da se svadjam malo i trazim da postuju cenu na koju su se obavezali kad su mi ponudili.. Pa na to sam mislio, raskid bez penala.
March 13Mar 13 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Koliko znam zakonski rok je 30 dana. A da objava na sajtu se smatra "dovoljnom u smislu informisanosti" Pa to. Ja se zalim za februarski racun koji je povecan iako sam pod uo. A rok za prigovor je do kraja marta. Sto bi se ja zalio u decembru sto oni planiraju da dignu cene paketa, kada ne racunam da se to odnosi i na mene, odnosno i na one koji su pod uo. Zalis se kad ti stigne racun, a ne 2 meseca unapred..