vememah Posted May 6, 2024 Posted May 6, 2024 (edited) Arapi demantovali. e& Group denies any potential acquisition of United Group assets https://www.ceetv.net/readItem?id=68824 Edited May 6, 2024 by vememah
omiljeni Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Ove budale na 9 programa istovremeno prikazuju kako kisnu cerade na teniskim terenima. I tako već sat vremena, a možda i duže. 2
Behemoth Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Baš me SBB iznervirao ovih dana. Hoću da otkačim fiksni telefon, jer mi ne treba uopšte, oni kažu može i to košta 300 dinara više nego što sad plaćam. Ja pitam kako je to moguće, kaže, menjali smo cene paketa, a moj ugovor je bio na 20% popusta, i sad mogu da imam uslugu manje, a da platim više. Ništa mi to nema logike. Ne znam zašto su tako glupi, pa uopšte ne nagrađuju nekim popustima i pogodnostima lojalne korisnike. Jbg, ja koristim SBB preko 15 godina a oni me jebavaju ovako. Ozbiljno razmatram da ih otkačim skroz i uzmem Orion. Jedino mi je onda cimanje da se snađem za prenose EL i F1.
Shan Jan Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Mislim da se sa svima potpisuju ugovori na 2 godine. Ja imam remajnder kad mi istice ugovor i onda krenem mesec-dva ranije da pregovaram da mi daju popust kao i sa drugima koliko bi mi nudili da se prebacim. Sad se npr. Yettel probija na trziste pa nudi dobre uslove da se prebacis kod njih. I tako u krug...
Mindaugas Žukauskas Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 34 minutes ago, Behemoth said: Jedino mi je onda cimanje da se snađem za prenose EL i F1. Imaš EL TV pass, radi savršeno i na smart televizorima. Prošle sezone sam platio celu sezonu nekih 30e. Biraš koju hoćeš tekmu, nema Plavšića, itd. 1
Behemoth Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Pa da, najverovatnije ću tako nešto i uraditi. Mislim, sad mi ispada da treba da plaćam uslugu 5400 dinara, a prethodna ugovor je bio 4000, pa mnogo je majku mu.
Olimpijac Posted September 23, 2024 Posted September 23, 2024 Potpuno sam se iznervirao. Nemam internet vec skoro tri dana na Sbb. Zovem i prijavljujem slucaj oni obecavaju ekipu koja ce da izadje na teren i jutros se konacno javi zena i krene da mi prodaje opticki net. Sve je to divno-krasno ali kada cu dobiti internet jer mi posao trpi do te instalacije -e, to pojma nemaju. Kazu da je migracija u toku u bloku (Novi Bg) i da u mojoj ulici i jos par je sada tako i to je to. U prevodu, mi smo ugasili net da bi sto brze svi presli na optiku a to sto ti nemas sada kako da radis, to koga briga. Bez najave, bez izvinjenja. Samo mi bilflaju pakete optike. Stan nije moj, rentam. Stanodavac se vraca krajem nedelje u Bg. Ne mogu da obezbedim potpisivanje nove opreme za optiku jos x dana i trazim da nadju nacin da mi ukljuce net ali svi kao sazaljevaju slucaj ali ih realno boli briga. Od ovih koji primaju pozive do tehnicke sluzbe. Uzas! i rekao sam im da cu razmisliti dal cu kod njih i nastaviti sa optikom s obzirom na ovakvu sramnu traziciju. Ne znam sta vise da radim... 3
Milosh76 Posted November 16, 2024 Posted November 16, 2024 Promenili nacin logovanja na mojsbb.rs i sad ne pamti sifre na srecu imam samo 4 ugovora kod njih pa cu to lako pohvatati
Recommended Posts