glibav Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Koliko znam zakonski rok je 30 dana. A da objava na sajtu se smatra "dovoljnom u smislu informisanosti" Kada dobijes racun sa povecanjem, zakonski rok je vec istekao. Moras da ulozis zalbu pre toga. Po trenutnom zakonu objava na sajtu je dovoljna. Ja sam npr za povecanje cena telekoma saznao na vreme, citajuci forume, zalio se i ostala mi je stara cena, za sbb nisam znao i povecali su mi cenu. 1
Sokrat Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 14 minutes ago, Frank Pembleton said: Koliko znam zakonski rok je 30 dana. A da objava na sajtu se smatra "dovoljnom u smislu informisanosti" Ovo je baš govnarski od zakonodavca. Zašto bi neko bio u obavezi da proverava na sajtu provajdera da li će se menjati cena? Izgleda da su neki paketi poskupeli a neki nisu. Meni se nije menjala cena od septembra, tad sam valjda potpisao novi ugovor. 1
vememah Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Objava na sajtu ne smatra se dovoljnom od 2023. Ako korisnik nije dobio lično obaveštenje putem trajnog nosača podataka (u to spada SMS ili mejl) s poukom o pravu otkazivanja zbog jednostrane izmene uslova ugovora, ima pravo na raskid. Problem je dokazati da nisi dobio takvo obaveštenje. https://efektiva.rs/aktuelnosti-efektiva/potrosaci-aktuelnosti/kada-se-ugovor-sa-operatorom-moze-raskinuti-bez-naknade/ Edited 20 hours ago by vememah 3 1
Shan Jan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Yettel mi nudi suludo dobre uslove za njihov internet i tv ako cu da se prebacim. Skuplji paket za pola cene jeftinijeg. A1 takodje daje pakete za mob u pola cene. MTS mi je nudio 12 meseci upola one njihove ogromne cene ali too little too late.
triple_nippled Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Shan Jan said: Yettel mi nudi suludo dobre uslove za njihov internet i tv ako cu da se prebacim. koliko suludo dobre uslove? cisto da znam cemu mogu da se nadam, ako se prebacim kod njih
Shan Jan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, triple_nippled said: koliko suludo dobre uslove? cisto da znam cemu mogu da se nadam, ako se prebacim kod njih L paket za TV i net za 1600 mesecno. Ugovor na 24 meseci. 1
jms_uk Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Milosh76 said: Koja brzina? Download do 500 Mbps Upload do 250 Mbps 1
igoraki Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 hours ago, Shan Jan said: L paket za TV i net za 1600 mesecno. Ugovor na 24 meseci. Bravo, ja sam dobio samo net za 1300. 1
Recommended Posts