Jump to content

SBB promenio cene internet usluga

Featured Replies

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Koliko znam zakonski rok je 30 dana.

A da objava na sajtu se smatra "dovoljnom u smislu informisanosti"

Kada dobijes racun sa povecanjem, zakonski rok je vec istekao. Moras da ulozis zalbu pre toga. Po trenutnom zakonu objava na sajtu je dovoljna. Ja sam npr za povecanje cena telekoma saznao na vreme, citajuci forume, zalio se i ostala mi je stara cena, za sbb nisam znao i povecali su mi cenu.

• Replies 693
  • Views 80.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Update: za divno cudo SBB mi nije pravio problem da raskinem ugovor. Sve brzo zavrseno preko mail-a. Telekom jedva docekao poziv, dali mi 18 meseci po 1 dinar, uz dokaz da sam napustio mrsi SBB i njih

• SBBovci promenili uređaj za noviji i savremeniji, a na njemu ne postoji sat. Pa ljudi moji to je da skreneš. Godinama stoji na istom mestu i pogled mahinalno traži tačno vreme,...a ono ništa.

• vememah
    vememah

Objava na sajtu ne smatra se dovoljnom od 2023. Ako korisnik nije dobio lično obaveštenje putem trajnog nosača podataka (u to spada SMS ili mejl) s poukom o pravu otkazivanja zbog jednostrane izmene u

Posted Images

14 minutes ago, Frank Pembleton said:

Koliko znam zakonski rok je 30 dana.

A da objava na sajtu se smatra "dovoljnom u smislu informisanosti"

Ovo je baš govnarski od zakonodavca. Zašto bi neko bio u obavezi da proverava na sajtu provajdera da li će se menjati cena?

Izgleda da su neki paketi poskupeli a neki nisu. Meni se nije menjala cena od septembra, tad sam valjda potpisao novi ugovor.

Objava na sajtu ne smatra se dovoljnom od 2023. Ako korisnik nije dobio lično obaveštenje putem trajnog nosača podataka (u to spada SMS ili mejl) s poukom o pravu otkazivanja zbog jednostrane izmene uslova ugovora, ima pravo na raskid. Problem je dokazati da nisi dobio takvo obaveštenje.

https://efektiva.rs/aktuelnosti-efektiva/potrosaci-aktuelnosti/kada-se-ugovor-sa-operatorom-moze-raskinuti-bez-naknade/

Edited by vememah

Yettel mi nudi suludo dobre uslove za njihov internet i tv ako cu da se prebacim. Skuplji paket za pola cene jeftinijeg.

A1 takodje daje pakete za mob u pola cene.

MTS mi je nudio 12 meseci upola one njihove ogromne cene ali too little too late.

1 hour ago, Shan Jan said:

Yettel mi nudi suludo dobre uslove za njihov internet i tv ako cu da se prebacim.

koliko suludo dobre uslove? cisto da znam cemu mogu da se nadam, ako se prebacim kod njih

Just now, triple_nippled said:

koliko suludo dobre uslove? cisto da znam cemu mogu da se nadam, ako se prebacim kod njih

L paket za TV i net za 1600 mesecno. Ugovor na 24 meseci.

Koja brzina?

5 minutes ago, Milosh76 said:

Koja brzina?

Download do
500 Mbps

Upload do
250 Mbps

3 hours ago, Shan Jan said:

L paket za TV i net za 1600 mesecno. Ugovor na 24 meseci.

Bravo, ja sam dobio samo net za 1300.

• 2 weeks later...

Naravno, SBB je negativno odgovorio na moj zahtev, ponavljaju da imaju pravo da menjaju cenu (iako u ponudi u samom njihovom zvanicnom cenovniku pise da cena pretplate vazi tokom trajanja UO). Trazio sam da se onda raskid UO jer su prekrsili uslove, prave se blesavi i ponavljaju da mogu da menjaju kako njima odgovara..

Ako paket uključuje i televiziju probaj na foru izbacivanja kanala iz ponude, konkretno Sport Kluba od 01.04. Nemaš šta da izgubiš

Mislim da će ubaciti Arene, jer je SBB sada kupio Yettell. Tako da mrka kapa i po tom pitanju.

opet me zvao yettel da mi nudi ovaj paket

https://www.yettel.rs/webshop/sr/Privatni-korisnici/fiksna/yettel_kod_kuće_l

za 1650 dinara na 2 godine

na SBB sam otkada su u srbiji, trenutno plaćam oko 4000

nisam siguran da imam ugovor, mislim da bi trebalo da mogu odatle da izađem

u principu pola godine nisam ovde, zanima me samo sport - EL, CL i F1, to je sad tamo

problem je što nemam instalaciju za yettel pa bi morala neka budževina u kući, da se vuku kablovi itd. električar goranac me ujebo što tu nije stavio kablove u bužir.

da li neko zna da li može da se uđe optikom samo do predsoblja pa da se onda tu stavi router a da se yettel TV box kači na taj wifi?

to bi bila poprilična keva, zar ne.

takođe šta je stvarno sa N1 i nova S, oće li i to na yettel kao što kažu /uskoro/. dosta mi je teško da zamislim takav program na praktično otvoreno državnom broadbandu.

da li ima još nešto što treba da znam? ima li neka bolja kupovina od ovog?

e da, yettel TV u inostranstvu pod VPN, zna li neko?

e da, proverio sam, ugovorna obaveza istekla 2021, znači mogu da izađem bez problema.

internet je 500 download, 250 upload

koliko sad imam nemam ideju

1 hour ago, Eleniko said:

opet me zvao yettel da mi nudi ovaj paket

https://www.yettel.rs/webshop/sr/Privatni-korisnici/fiksna/yettel_kod_kuće_l

za 1650 dinara na 2 godine

na SBB sam otkada su u srbiji, trenutno plaćam oko 4000

nisam siguran da imam ugovor, mislim da bi trebalo da mogu odatle da izađem

u principu pola godine nisam ovde, zanima me samo sport - EL, CL i F1, to je sad tamo

problem je što nemam instalaciju za yettel pa bi morala neka budževina u kući, da se vuku kablovi itd. električar goranac me ujebo što tu nije stavio kablove u bužir.

da li neko zna da li može da se uđe optikom samo do predsoblja pa da se onda tu stavi router a da se yettel TV box kači na taj wifi?

to bi bila poprilična keva, zar ne.

takođe šta je stvarno sa N1 i nova S, oće li i to na yettel kao što kažu /uskoro/. dosta mi je teško da zamislim takav program na praktično otvoreno državnom broadbandu.

da li ima još nešto što treba da znam? ima li neka bolja kupovina od ovog?

e da, yettel TV u inostranstvu pod VPN, zna li neko?

Taj optički kabal je jako tanak i ide uz plafon, lepi se, može i da se prekreči. Slobodno ga razvuci po kuči/stanu, gotovo da je neprimetan.