Sludge Factory Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ne morate drzati fige, zvanicna informacija nije objavljena samo zato sto pravila protokola nalazu da se ne daje konacni info pre konacnog potpisivanja. ali, da stvar nije potpuno utanacena, ne bi se ni ovo pojavilo u novinama. u prevodu, koncert ce biti odrzan 100%.Pa to je bas fino! Hvala za info. :)A ako Dylan umre (pu pu pu daleko bilo)?Koncert ce biti odrzan 100%! -_-
Indy Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dobar companion uz slušanje Together through life, intervju sa Bobom sa njegovog sajta. Preporučujem...--A da Bobove slikarske aktivnosti ne ostanu nezabeležene na ovom topiku: Dylan London Gallery Show
ficfiric Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A kad smo vec kod Dylanovog sajta, na strani tour se nasla i potvrda. :nekiveselismajli:
Аврам Гојић Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 (edited) Edited February 28, 2010 by vasudeva418
Sludge Factory Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jel' pocela prodaja karata i, ako jeste, jel' pazario neko? :)
yolo Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nije, majstori organizatori su odlucili da ne rade arenu nego neki open air. ako su mene slagali, evo i ja vas.
vulejov Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 nije, majstori organizatori su odlucili da ne rade arenu nego neki open air. ako su mene slagali, evo i ja vas.To uopšte nije loša vest...
yolo Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 nisam siguran, ako je tacno da je organizator avalon, skloni su osljarenju - pa je onda arena bolje resenje jer tamo nema sta da se izosljari. ako budu neku gradsku livadu privodili nameni, nek nam je bog u pomoci...
notenoughreasonsforclaire Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 U Hrvatskoj su jeftinije ulaznice za koncert već prodate, a kod nas se još uvek ne zna ni mesto održavanja...
Sludge Factory Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tja, jebemliga, nisam nesto bio impresioniran arenom ona dva puta sto sam bio, opet bolje arena nego usce ili tako nesto.
Sludge Factory Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Evo ovde pise da ce koncert biti u areni! 16:02 | Beograd | ScenaBob Dilan u Beogradskoj areniAutor: I. D.Beograd - Legendarni američki rok muzičar i pesnik Bob Dilan nastupiće 6. juna u Beogradskoj areni, saopštili su danas organizatori koncerta. "Najveći rokenrol umetnik današnjice Dilan održaće koncert 6. juna u Beogradskoj areni. Dugo očekivani koncert u organizaciji 'Avalon' produkcije i Arene Beograd, nakon svog menadžementa, definitivno je potvrdio i sam Dilan", kaže se u saopštenju.Autor klasika "The Times They Are a-Ćanging", "Blowing in the Wind", "Like a Rolling Stone", "Knockin' on a Heaven's Door" i "Deslation Row", "Hard rain", jedan od najznačajnijih i najuticajnijih muzičara u istoriji rokenrola, prethodno je jedini put svirao u Srbiji 11. juna 1991. na beogradskom stadionu "Galenika".Dilan (69) je krajem prošle godine objavio album božićnih pesama "Christmas in the Heart", na kome su tradicionalne božićne himne poput "O Come All Ye Faithful (Adeste Fideles)" i "Hark The Herald Angels Sing".
JozoMujica Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Samo se nadam da će biti više ljudi nego u Zemunu '90. -_-
BornToRun Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Set lista iz Tokija 1. Rainy Day Women # 12 & 35 2. It's All Over Now, Baby Blue 3. Most Likely You Go Your Way (And I'll Go Mine) 4. My Wife's Home Town 5. I Don't Believe You (She Acts Like We Never Have Met) 6. Spirit On The Water 7. Cold Irons Bound 8. Desolation Row 9. The Levee's Gonna Break 10. When The Deal Goes Down 11. Highway 61 Revisited 12. Can't Wait 13. Thunder On The Mountain 14. Forever Young 15. Like A Rolling Stone 16. Jolene 17. All Along The Watchtower 18. Blowin' In The WindDao bi dupe za Tangled up in blue
Recommended Posts