Jump to content

Featured Replies

Naravno. Kad srknem kafu želim pre svega taj orašasti provod u nepcima, nakon kojeg kreće da se odmotava veo dima, nakon čega na nosu prepoznam kiseline a u ždrelu nagorelu unutrašnjost starih hrastovih buradi. 

:D

19 minutes ago, nisam ja said:

Naravno. Kad srknem kafu želim pre svega taj orašasti provod u nepcima, nakon kojeg kreće da se odmotava veo dima, nakon čega na nosu prepoznam kiseline a u ždrelu nagorelu unutrašnjost starih hrastovih buradi. 

Dobro, banatjanine, sad znamo da imaš klona!

Drago mi je što nisi napustio forum!

Edited by Frank Pembleton

28 minutes ago, nisam ja said:

Pa zato ga i juriš. Jer blade grinder kod noževa pravi puder, a u ostalim vestima paaaa nešto što je krupnije. I onda dobiješ kafu koja je mešavina pre i podeksponirane kafe. True that :fantom:

U jbmti...

Pa ništa potraži one ručne, pa lagano...

22 hours ago, nisam ja said:

Kaže internet da je neujednačeno samlevena kafa greh. I da je bolje od toga i kupiti mlevenu. Ja ujednačenost ne mogu postići blade blenderom. A tek što sam kupio kilo nekog Rioba blenda. Draga Marta, što mi je činjet? 

IMG_20180111_154533.jpg

22 hours ago, nisam ja said:

Kaže internet da je neujednačeno samlevena kafa greh. I da je bolje od toga i kupiti mlevenu. Ja ujednačenost ne mogu postići blade blenderom. A tek što sam kupio kilo nekog Rioba blenda. Draga Marta, što mi je činjet? 

da krenes za mnom u socijalisticku revoluciju. u socijalizmu smo imali mlinove za kafu i mak na slobodnom koriscenju u svakom vecem supermarketu. 

inace, kad smo kod kafe, vidim da se otvara starbaks u rajicevoj. 

1 hour ago, darling said:

u socijalizmu smo imali mlinove za kafu

Ali niste imali kafu mada ste mogli da spavate na klupi u parku, a da vas niko ne dira.... :D

I pasos, i pasos!!!

da, u socijalizmu smo imali mlinove, nismo imali kafu, u kapitalizmu imamo kafu, nemamo mlinove. znaci, komunizam, tamo/tada ce biti svakom prema potrebama :)

A Франкова? :cry:

Oh, Pavel,

Sjećaš li se Španije?

On 26.2.2019. at 9:46, Frank Pembleton said:

Dobro, banatjanine, sad znamo da imaš klona!

Drago mi je što nisi napustio forum!

Vi ste mladicu u krivu :ohmy:

On 26.2.2019. at 11:19, nisam ja said:

Pa zato ga i juriš. Jer blade grinder kod noževa pravi puder, a u ostalim vestima paaaa nešto što je krupnije. I onda dobiješ kafu koja je mešavina pre i podeksponirane kafe. True that :fantom:

Nije valjda da nemas grinder sa keramickom brusilicom tipa Hario Skerton???

20 hours ago, Ras said:

Oh, Pavel,

Sjećaš li se Španije?

Što bi reko moj jedan

"Nema nje pred vratima" 

18 hours ago, vladavsnarod said:

Nije valjda da nemas grinder sa keramickom brusilicom tipa Hario Skerton???

eto, sad znam šta mi treba  :D