Jump to content
IGNORED

Kafa

dig_chohano

Recommended Posts

Posted

Naravno. Kad srknem kafu želim pre svega taj orašasti provod u nepcima, nakon kojeg kreće da se odmotava veo dima, nakon čega na nosu prepoznam kiseline a u ždrelu nagorelu unutrašnjost starih hrastovih buradi. 

Posted (edited)
19 minutes ago, nisam ja said:

Naravno. Kad srknem kafu želim pre svega taj orašasti provod u nepcima, nakon kojeg kreće da se odmotava veo dima, nakon čega na nosu prepoznam kiseline a u ždrelu nagorelu unutrašnjost starih hrastovih buradi. 

Dobro, banatjanine, sad znamo da imaš klona!

Drago mi je što nisi napustio forum!

Edited by Frank Pembleton
Posted
28 minutes ago, nisam ja said:

Pa zato ga i juriš. Jer blade grinder kod noževa pravi puder, a u ostalim vestima paaaa nešto što je krupnije. I onda dobiješ kafu koja je mešavina pre i podeksponirane kafe. True that :fantom:

U jbmti...

Pa ništa potraži one ručne, pa lagano...

Posted
22 hours ago, nisam ja said:

Kaže internet da je neujednačeno samlevena kafa greh. I da je bolje od toga i kupiti mlevenu. Ja ujednačenost ne mogu postići blade blenderom. A tek što sam kupio kilo nekog Rioba blenda. Draga Marta, što mi je činjet? 

IMG_20180111_154533.jpg

Posted
22 hours ago, nisam ja said:

Kaže internet da je neujednačeno samlevena kafa greh. I da je bolje od toga i kupiti mlevenu. Ja ujednačenost ne mogu postići blade blenderom. A tek što sam kupio kilo nekog Rioba blenda. Draga Marta, što mi je činjet? 

da krenes za mnom u socijalisticku revoluciju. u socijalizmu smo imali mlinove za kafu i mak na slobodnom koriscenju u svakom vecem supermarketu. 

Posted

inace, kad smo kod kafe, vidim da se otvara starbaks u rajicevoj. 

Posted
1 hour ago, darling said:

u socijalizmu smo imali mlinove za kafu

Ali niste imali kafu mada ste mogli da spavate na klupi u parku, a da vas niko ne dira.... :D

I pasos, i pasos!!!

Posted

da, u socijalizmu smo imali mlinove, nismo imali kafu, u kapitalizmu imamo kafu, nemamo mlinove. znaci, komunizam, tamo/tada ce biti svakom prema potrebama :)

Posted
On 26.2.2019. at 9:46, Frank Pembleton said:

Dobro, banatjanine, sad znamo da imaš klona!

Drago mi je što nisi napustio forum!

Vi ste mladicu u krivu :ohmy:

Posted
On 26.2.2019. at 11:19, nisam ja said:

Pa zato ga i juriš. Jer blade grinder kod noževa pravi puder, a u ostalim vestima paaaa nešto što je krupnije. I onda dobiješ kafu koja je mešavina pre i podeksponirane kafe. True that :fantom:

Nije valjda da nemas grinder sa keramickom brusilicom tipa Hario Skerton???

Posted
20 hours ago, Ras said:

Oh, Pavel,

Sjećaš li se Španije?

Što bi reko moj jedan

"Nema nje pred vratima" 

Posted
18 hours ago, vladavsnarod said:

Nije valjda da nemas grinder sa keramickom brusilicom tipa Hario Skerton???

eto, sad znam šta mi treba  :D