deeps Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Za sada mi je hit ova cirilica. Potpuno mi je cudno kada je vidim na ekranu.edit: obelezivac je bas malo koriscena rec.Pa mozes da promenis na engleski. Ides na onaj kljuc(posle address bar-a), pa na Opcije. Na srednjem tabu u opcijama na dnu imas mogucnost da promenis jezik.
Lezilebovich Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 kako da smaknem cirilicu???inace djeluje skroz ok gore desno na ovaj kljuc -> opcije -> dodatne opcije -> fontovi i jeziciиначе, ћирилица је супер <_< .
gervasius twinkleminkleson Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ma, tesko se snalazim sa nashim jezikom i cirilicom u kompjuterskim programima, nema sanse da se naviknem :)
nbg4ever Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Izgleda interesantno, brzi je od FF (ne preterano, al ajde), ali ko ce se sad navikavati na nov browser
Roki Balboa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Zna neko, kako da sacuvam bookmarks-u slucaju formatiranja
Grunf Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 neje los, evo pisem iz njega. osetno brzi od ff-a, ali mi fale neke extenzije na koje sam navikao.
Razzmatazz Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Izlazi FF 3.1 uskoro, sa svim ubrzanjima - najavljuju drastično ubrzanje u radu sa javascriptom.
shinobi Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 hm, nesto mi se cini da posle nekog vremena pocinje da leakuje, evo hdd ore dosta vise no inace. na xpu s 2gb rama ne bi smelo...
Indy Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Google je novi M$ :D ... prakticno sa ovim postaje OS (to je ova nova Google browser platforma, na kojoj se otvaraju aplikacije, npr Google Documents i sl)... pri cemu ono ispod (Vista/linux/XP/MacOS/whatever) postaje nesto kao novi firmware. Dakle, ista je briga - skoro sve u rukama 1 kompanije. Pri cemu ovi (G.) bas i nemaju neki track record kad je u pitanju privacy.
Sokrat Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ne izgleda lose... Meni je solidno brzi od Lisice, tako da cu probati da se naviknem... Ako ne ide lako je vratiti se Mozili...
eye of the beholder Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 tja ... evo kuckam iz Gh-a nije da nije brz... za sad, ovo pisem u prvih 10 minuta koriscenja videcemo za dan-dvane .. ADDREPLY ne radi
Takeshi Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Lep je i jednostavan, sa finim detaljima... imam utisak da vuce malo vise memorije. Ali nema sanse da se naviknem na surfovanje bez mouse gestures.I gde se gase ova podvlacenja za korekciju reci!?Plus ovo sa "add reply".
gervasius twinkleminkleson Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 super je, fino izgleda i djeluje da je malo brzi od ff. ali ipak, ne mogu da se naviknem na nj u potpunosti. more importantly, nemam zivaca da se navikavam. dok god ff bude dobar, nemam namjeru da ga mjenjam.
Recommended Posts