vememah Posted November 27 Posted November 27 Ovaj tvrdi da vozi na svakih sat vremena danju, a na 2 sata noću. https://www.expresstransfer.rs/index.php?r=4755 1 1
Mil@n Posted December 6 Posted December 6 Ala jede govna wizz air, karta do destinacije ne prilazi 3, 4k dinara ali su povratne po 12, 15, 18k, iako su nekad mogle da se nađu po istim cenama kao odlazne. Ne znam koja je to fora, možda neka psihološka igra da kupiš jer jbg, do tamo je samo 3k dinara. Pederi. 2
Mel Posted December 6 Posted December 6 26 minutes ago, Mil@n said: Ala jede govna wizz air, karta do destinacije ne prilazi 3, 4k dinara ali su povratne po 12, 15, 18k, iako su nekad mogle da se nađu po istim cenama kao odlazne. Ne znam koja je to fora, možda neka psihološka igra da kupiš jer jbg, do tamo je samo 3k dinara. Pederi. I tako sam se preselio u Barselonu...
jms_uk Posted December 6 Posted December 6 1 hour ago, Mil@n said: Ala jede govna wizz air, karta do destinacije ne prilazi 3, 4k dinara ali su povratne po 12, 15, 18k, iako su nekad mogle da se nađu po istim cenama kao odlazne. Ne znam koja je to fora, možda neka psihološka igra da kupiš jer jbg, do tamo je samo 3k dinara. Pederi. Ponuda i potraznja? da li su iste cene ako uzmes odvojeno u svakom smeru? 1
papapavle Posted December 15 Posted December 15 On 6. 12. 2024. at 13:33, jms_uk said: Ponuda i potraznja? da li su iste cene ako uzmes odvojeno u svakom smeru? Kod Wizza uvek jesu, čak možeš da kupiš roundtrip i ne pojaviš se na outbound legu, ne poništava ti se povratak (isprobano u septembru) - dve potpuno odvojene karte, samo su pod istim PNR.
lord_s Posted December 18 Posted December 18 (edited) On 19. 11. 2024. at 13:21, Mel said: I sa tim mi sestra mi kaze da su je istresli iz cipela, iako je imala i povratnu, i karte i sve za neku konferenciju u Amsterdamu. Jos kaze upozorila si me da ne idem kod ovih belih jer maltretiraju mladje zene otprilike krenula si na "posao". Ne da se secam da sam je to upozorila, ali mene fakat bas odavno nisu zadrzavali EU carinici sa implicitnim optuzbama da sam ustvari krenula na neki placen angazman odredjene prirode ( :( ) Malo delayed quote, ali slicna prica - Putovali smo bas pre mesec dana za Madrid, nevencana supruga i ja, ona je iz Kolumbije. Kupili povratne, hotel rezervisan uredno, sve po propisima. Ali su nas tako istresli u Frankfurtu na pasoskoj kontroli, to jos nisam doziveo nikada. Proveravali oni na netu da li hotel postoji, nisu verovali da smo nas dvoje zajedno bez obzira sto ima prebivaliste i sve nase papire u pasosu, cak je pokazivala nesto sto ima na fonu da radi u firmi iz Srbije, meni trazili da im bukvalno istresam novcanik da vide koliko para imam... Bas nam je bilo neprijatno. Edited December 18 by lord_s 1
Mel Posted December 19 Posted December 19 12 hours ago, lord_s said: Malo delayed quote, ali slicna prica - Putovali smo bas pre mesec dana za Madrid, nevencana supruga i ja, ona je iz Kolumbije. Kupili povratne, hotel rezervisan uredno, sve po propisima. Ali su nas tako istresli u Frankfurtu na pasoskoj kontroli, to jos nisam doziveo nikada. Proveravali oni na netu da li hotel postoji, nisu verovali da smo nas dvoje zajedno bez obzira sto ima prebivaliste i sve nase papire u pasosu, cak je pokazivala nesto sto ima na fonu da radi u firmi iz Srbije, meni trazili da im bukvalno istresam novcanik da vide koliko para imam... Bas nam je bilo neprijatno. Eto da utesis zenu, kazi joj da zadrzavaju samo dobro izgledajuce gospodjice, ove starije neatraktivne ne gnjave
Pramheda Posted Wednesday at 08:48 Posted Wednesday at 08:48 Je l' leteo neko skoro sa BG aerodroma? Vidim u medijima info da su počeli sa radom skeneri pasoša za srpske državljane.
Recommended Posts