vememah Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Ovaj tvrdi da vozi na svakih sat vremena danju, a na 2 sata noću. https://www.expresstransfer.rs/index.php?r=4755 1 1
Mil@n Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Ala jede govna wizz air, karta do destinacije ne prilazi 3, 4k dinara ali su povratne po 12, 15, 18k, iako su nekad mogle da se nađu po istim cenama kao odlazne. Ne znam koja je to fora, možda neka psihološka igra da kupiš jer jbg, do tamo je samo 3k dinara. Pederi. 2
Mel Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 26 minutes ago, Mil@n said: Ala jede govna wizz air, karta do destinacije ne prilazi 3, 4k dinara ali su povratne po 12, 15, 18k, iako su nekad mogle da se nađu po istim cenama kao odlazne. Ne znam koja je to fora, možda neka psihološka igra da kupiš jer jbg, do tamo je samo 3k dinara. Pederi. I tako sam se preselio u Barselonu...
jms_uk Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 1 hour ago, Mil@n said: Ala jede govna wizz air, karta do destinacije ne prilazi 3, 4k dinara ali su povratne po 12, 15, 18k, iako su nekad mogle da se nađu po istim cenama kao odlazne. Ne znam koja je to fora, možda neka psihološka igra da kupiš jer jbg, do tamo je samo 3k dinara. Pederi. Ponuda i potraznja? da li su iste cene ako uzmes odvojeno u svakom smeru? 1
papapavle Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 On 6. 12. 2024. at 13:33, jms_uk said: Ponuda i potraznja? da li su iste cene ako uzmes odvojeno u svakom smeru? Kod Wizza uvek jesu, čak možeš da kupiš roundtrip i ne pojaviš se na outbound legu, ne poništava ti se povratak (isprobano u septembru) - dve potpuno odvojene karte, samo su pod istim PNR.
lord_s Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 (edited) On 19. 11. 2024. at 13:21, Mel said: I sa tim mi sestra mi kaze da su je istresli iz cipela, iako je imala i povratnu, i karte i sve za neku konferenciju u Amsterdamu. Jos kaze upozorila si me da ne idem kod ovih belih jer maltretiraju mladje zene otprilike krenula si na "posao". Ne da se secam da sam je to upozorila, ali mene fakat bas odavno nisu zadrzavali EU carinici sa implicitnim optuzbama da sam ustvari krenula na neki placen angazman odredjene prirode ( :( ) Malo delayed quote, ali slicna prica - Putovali smo bas pre mesec dana za Madrid, nevencana supruga i ja, ona je iz Kolumbije. Kupili povratne, hotel rezervisan uredno, sve po propisima. Ali su nas tako istresli u Frankfurtu na pasoskoj kontroli, to jos nisam doziveo nikada. Proveravali oni na netu da li hotel postoji, nisu verovali da smo nas dvoje zajedno bez obzira sto ima prebivaliste i sve nase papire u pasosu, cak je pokazivala nesto sto ima na fonu da radi u firmi iz Srbije, meni trazili da im bukvalno istresam novcanik da vide koliko para imam... Bas nam je bilo neprijatno. Edited December 18, 2024 by lord_s 1
Mel Posted December 19, 2024 Posted December 19, 2024 12 hours ago, lord_s said: Malo delayed quote, ali slicna prica - Putovali smo bas pre mesec dana za Madrid, nevencana supruga i ja, ona je iz Kolumbije. Kupili povratne, hotel rezervisan uredno, sve po propisima. Ali su nas tako istresli u Frankfurtu na pasoskoj kontroli, to jos nisam doziveo nikada. Proveravali oni na netu da li hotel postoji, nisu verovali da smo nas dvoje zajedno bez obzira sto ima prebivaliste i sve nase papire u pasosu, cak je pokazivala nesto sto ima na fonu da radi u firmi iz Srbije, meni trazili da im bukvalno istresam novcanik da vide koliko para imam... Bas nam je bilo neprijatno. Eto da utesis zenu, kazi joj da zadrzavaju samo dobro izgledajuce gospodjice, ove starije neatraktivne ne gnjave
Pramheda Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 Je l' leteo neko skoro sa BG aerodroma? Vidim u medijima info da su počeli sa radom skeneri pasoša za srpske državljane.
Shan Jan Posted January 13 Posted January 13 @jms_uk i ostali. Mom sestricu su upravo pomerili let sa 12:30 na 17:30. KLM je u pitanju. Let je Beograd - Birmingem preko Frankfurta (inicijalno Amestardam). Da li moze da trazi kompenzaciju za to? E sad, na destinaciju u Birmingem je trabalo da stigne u 21:15 a sad ce u 22:50.
jms_uk Posted January 13 Posted January 13 1 hour ago, Shan Jan said: @jms_uk i ostali. Mom sestricu su upravo pomerili let sa 12:30 na 17:30. KLM je u pitanju. Let je Beograd - Birmingem preko Frankfurta (inicijalno Amestardam). Da li moze da trazi kompenzaciju za to? E sad, na destinaciju u Birmingem je trabalo da stigne u 21:15 a sad ce u 22:50. Ne, jer je kasnjenje manje od dva sata. Njemu su u stvari samo skratili transfer sa 5h45m na 3h10m? Zar nije to dobra stvar? Takodje, EU261/04 nije applicable, posto je let iz non-EU do non-EU... 1
dragance Posted January 13 Posted January 13 3 hours ago, jms_uk said: Ne, jer je kasnjenje manje od dva sata. Njemu su u stvari samo skratili transfer sa 5h45m na 3h10m? Zar nije to dobra stvar? Takodje, EU261/04 nije applicable, posto je let iz non-EU do non-EU... Trebalo bi da jeste applicable jer je EU prevoznik (ako je KLM), iako je iz non-EU do non-EU.
jms_uk Posted January 13 Posted January 13 2 minutes ago, dragance said: Trebalo bi da jeste applicable jer je EU prevoznik (ako je KLM), iako je iz non-EU do non-EU. To bi vazilo ako je iz non-EU do EU. Quote If your flight is within the EU and is operated either by an EU or a non-EU airline If your flight arrives in the EU from outside the EU and is operated by an EU airline If your flight departs from the EU to a non-EU country operated by an EU or a non-EU airline Ne postoji opcija za non-EU to non-EU. Mislim da ima i primera da je na sudu potvrdjeno (tipa LH Indija-Nemacka-USA)...
Recommended Posts