jms_uk Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 3 hours ago, mustang said: jms pomazi ako znas lax instabul beograd koji se terminal u instabuli menja, ima li ovaj moj da vojnicki trci (sat vremena je presedanje) moram dobro da ga spremim, nije mu orjentacija bas najbolja tk0010 i tk 1083 jul 16. ako i taj ne otkazu... na 0:24 ima opcija za 'use short connection points'
vladavsnarod Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 On 27.6.2020. at 6:41, mustang said: jms pomazi ako znas lax instabul beograd koji se terminal u instabuli menja, ima li ovaj moj da vojnicki trci (sat vremena je presedanje) moram dobro da ga spremim, nije mu orjentacija bas najbolja tk0010 i tk 1083 jul 16. ako i taj ne otkazu... Ja sam dva-tri puta ima konekciju od sat i po u Istanbuli, i samo jednom je bila frka zbog guzve, a i let je kasnio. Sad nema guzve, pa nek prati strelice
jms_uk Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 50 minutes ago, vladavsnarod said: Ja sam dva-tri puta ima konekciju od sat i po u Istanbuli Na novom ili starom aerodromu?
vladavsnarod Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 4 hours ago, jms_uk said: Na novom ili starom aerodromu? Na novom. 20 minutes ago, Djuro said: Na novom je màlo 1h, ako se leti prema usa. Pa jeste malo gusto, mada sam ja isao prema Africi i Evropi.
jms_uk Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Na novom je màlo 1h, ako se leti prema usa.On leti iz USA. Sent from my iPhone using Tapatalk
dragance Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Ma nema frke. Stici ce. Samo da ne nadje jedan od onih milion standova sa burecima.
dragance Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 Smucilo mi se sedenje u kuci, mislim da odoh za Francusku na 5-6 dana cim nam Boris da dozvolu. Eurostar £145 u jednom pravcu (!), a LHR - CDG £83 povratna. Jeste da ce trebati guzvanja od CDG do grada, ali barem sam na 5 minuta od LHR.
jms_uk Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 1 hour ago, dragance said: Smucilo mi se sedenje u kuci, mislim da odoh za Francusku na 5-6 dana cim nam Boris da dozvolu. Eurostar £145 u jednom pravcu (!), a LHR - CDG £83 povratna. Jeste da ce trebati guzvanja od CDG do grada, ali barem sam na 5 minuta od LHR. Kad se guras medju prvima - ja sam poslednji put uzeo za £58 povratnu.
Rowanoke Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Da li je istina da EU tuzi Italiju i Grcku jer su dozvolili da putnici dobiju vaucere a ne pare nazad?
I*m with the pilots Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Ako planirate da letite WizzAir-om ili znate nekog ko bi to radio u naredna tri meseca, spojite nas, molim vas. Imam 12K dinara na racunu od vracene karte, koje mogu da iskoristim za bilo koga i bilo koji let.
Tresko Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 16 hours ago, Rowanoke said: Da li je istina da EU tuzi Italiju i Grcku jer su dozvolili da putnici dobiju vaucere a ne pare nazad? Ne tuži, nego je pokrenula postupak zbog kršenja pravila, pa će da ih odrape sa kaznama. Isto i za ljude koji su kupovali karte za razne koncerte, pa u Italiji umesto para nazad dobijaju neke fantomske vaučere.
ultra plasticni Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Kakva je scena na ZRH aerodromu sto se tiče tranzita za USA? Pretpostavljam da nema karantina samo za prolaz za Čikago
Paul Gompitz Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Postoji li neki sajt ili FB grupa gdje se mogu ponuditi na prodaju ili poklon avionske karte? Letovi su unutar Evrope.
Recommended Posts