Jump to content
IGNORED

Pescanik

Atreid

Recommended Posts

Posted

Btw meni je Colovic bio odlican. Kapor ima malo vecu tezinu od Ivane Zigon i Isidore posto ga je SANU odlikovala necim za zivotno delo. A tekst o njemu iz Telegrafa ko da je pisao Pera Lukovic u gusenju od tamjana, sav u erotskim fantazmagorijama i isparenju isprdaka od previse manastirskog pasulja.

Posted

bila fina promocija sinoc u NS... Jebo ih RadioKafe!

Posted
bila fina promocija sinoc u NS... Jebo ih RadioKafe!
Najbolja je promocija bila ona prva, u skupštini Vojvodine.
Posted
Ja ih slusam od kad su komercijala, prvi demo nemam.
Posted
Ja ih slusam od kad su komercijala, prvi demo nemam.
Ono je bilo uživo , zajedno sa zakuskom posle. :wink:
Posted
Prva je bila na Gradilistu, ako se ja dobro sjecam, to je ujedno i jedina na kojoj sam bio... bilo nesto malo ljudi tad...
Posted

Veliki povratak Ivana Kuzminovica!Korac fin ez olvejz...

Posted
Врти, врти. Некима још није исхлапила меморија, па се сећају како се у "Пашчанику" бесомучно олајавао Ђинђић, а некима су испарења разређивача, којим се Цеце већ годинама последично сапирају због кривице коју никако да скину с грбаче, помутила фокус.
Vrti pa zavrti, da nije jos kome izhlapela memorija pa se ne seca kako je sam besomucno olajavao Djindjica tada? :rolleyes: (ne tvrdim, ne citiram, pitam)Anyway, koliko su to na Hella skali Cece mazale Djindjica govnima?Znatizeljan sam jos takve (auto)refleksije na njihov rad, treba ipak premeriti nekako.Da li je bio begradska domacica? Masnokos? Student koji je sakrivao cigarete? Mozda je neka teza kvalifikacija pala? :inn:
Хоће то тако од хлапљивих отапала.
Postoji takav gubitak memorije a postoji i onaj namerno selektivni pristup istoj, odnosno licemerno zastupanje vrednosti u koje licnost ne veruje.Doduse mazanje Djindjica govnima u mozgu kakvog neverovatnog egoiste moze biti dobronamerno ili kvalitetno skribomanisanje, a tudje kritike tada zasluzuju samo jos daljeg proseravanja. Igranka bez prestanka kod takvih.
Posted
Veliki povratak Ivana Kuzminovica!
na zahtev vernih slušalaca!
Posted (edited)
na zahtev vernih slušalaca!
Bas ga sada slusam.Meni njega zao. Ali zaista. :( Edited by foto
Posted (edited)

ovo vredja neke od redovnih slusalaca pescanika.ali kako je samo odvazan! i govori ruzne reci :blush:

Edited by kingmaker
Posted
Bas ga sada slusam.Meni njega zao. Ali zaista. :(
Ja sam, nekada davno, mislio da je on Uki... onda sam procitao dovoljno Urosevih postova.Niko se lazno ne nervira kao IK! Legenda.
Posted

Koga ne mrzi da ide u Futog (srce radikalstva Novog Sada), treba da ode na promociju pescanika danas u 7pm u Biblioteci. ja to ne bih propustao. Arandjelovac moguc 89%