twisted Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 evo 2006. davno bila, jedan francuz renault, do danas nijedanput menjan motor brisača.od 2010. na ovom peugeot kombiju nije menjan motor brisača.ali zato na ovom drugom fiat kombiju motor brisača doš'o za zamenu :P
borris_ Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kakva to kisa kod vas pada pa stalno mjenjate te motore od brisaca?Uglavno imam negativan utisak o francuskim automobilima ali samo radi elektronike jer mi se stalno neka lampica palila bez potrebe (nejcesce air bag lampica) ali su im motori (ovi manji) prva klasa.
ordi Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 molim tople preporuke za malo avto s 4oro vratiju, da bude npr. 2007-2009. god, do 4 soma.gledala sam neke sparkove.blagodarim.
radisa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) Fiat Panda, imaš ih to godište za te pare i benzince 1.1 i dizele 1.3, pa biraj...Mislim da će se i ostali složiti da je to jedan od boljih izbora u toj klasi, već smo o tome dosta drvili ranije...Edit: I za neznatno više... Naravno, sve to treba da pogleda neko ko se razume, pa se može to i još malo spustiti cena, verovatno... Edited October 7, 2012 by radisa
Čutura Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 skoda fabija uz malo cenkanja..i za sparka i za pande lemozina..
radisa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) skoda fabija uz malo cenkanja..i za sparka i za pande lemozina..Rekla je mali auto... :) Edited October 7, 2012 by radisa
Lancia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 molim tople preporuke za malo avto s 4oro vratiju, da bude npr. 2007-2009. god, do 4 soma.gledala sam neke sparkove.blagodarim. toplo
ordi Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ma dzaba, nema ona ukusa.a taman si ti htijela rec kak je bas lep taj smart4four
radisa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 fabija velika? ok.Pa dobro, veća je od Pande... :)Zezam se, super je Fabia, ozbiljno...Ali ovaj smart4four je fenomenalan... :)
dig_chohano Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) a taman si ti htijela rec kak je bas lep taj smart4four Zovi odma tog lika i pitaj ga jel ima servisnu knjižicu i car pass (piše da je auto doteran iz Belgije). Ako ima idi gledaj auto i pazari ga odma. Edited October 7, 2012 by dig_chohano
Lancia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 i da nas vozikas dok smo tamo na pijancenju.bez sale, opak autic. kupuj oma.
Recommended Posts