Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

Divim se ljudima sposobnim da uključe racionalnost u kupovinu kola. Ja teoretski znam kako bih, ali me uvek srce vodi, tako da trenutno planiram rabljenu alfu. A možda Saaba. Razgledanje mi ništa ne znači, obično me pare svrbe u džepu i odlučim se dok ne vidim kola. Sećam se kupovine svog prvog golfa - prvo sam platio, pa saznao da je dve god stariji nego što sam mislio (kupovao od prijatelja :) ), a kad sam reda radi, otvorio haubu - ispao je far. Ipak, bio sam, posle keca, oduševljen, iako je konstantno vukao desetak kvarova, i od onda nikad vagen (izvini Filipe).Ono, što neko reče, kod polovnih auta nema pravila.
tako i ja, mozak mi otpao od razmišljanja, posle odjebao sve racionalno i kupio alfu.i evo sad će i treća godina kako sam srećan i zadovoljan
  • Replies 8.7k
  • Views 640.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

i evo sad će i treća godina kako sam srećan i zadovoljan
samo nerviras Treska angry.gif
tako i ja, mozak mi otpao od razmišljanja, posle odjebao sve racionalno i kupio alfu.i evo sad će i treća godina kako sam srećan i zadovoljan
Znam da ti imaš alfu - čini se baš model koji mene svrbi (147 jtd)
samo nerviras Treska angry.gif
:lol:
Znam da ti imaš alfu - čini se baš model koji mene svrbi (147 jtd)
taj, samo je kod mene ts1.6

A ovo je moj nekadašnji gej autolancia-prisma-16-04.jpgSlatko sam ga izvozao

ford :wub: imao oriona, probe i aktuelno cougara. slatko se navozao evropom. kao vliki ljubitelj polovnjaka vozio ih po ca 2 godine (cougara nesto duze i jos uvek). jedino ulaganje su gume i mali servis. ok i kocnice kod cougara, ali to nema veze sa autom nego samnom cool.gif

Focus je objektivno mnogo bolje auto od Golfa.

:fantom:

+1
Objektivno™, drugarev (onog kome je crkla Fiesta nasred auto-puta) srednje opremljeni Focus nije ni prineti Golfu istog godišta. Dovoljno je biti u jednom pa preći u drugi i obrnuto. Ali dobro, vidim da zamaram™. Usrećiće se zajedno sa vama svako ko kupi plastičnog Forda starog 5-10 godina.
Divim se ljudima sposobnim da uključe racionalnost u kupovinu kola. Ja teoretski znam kako bih, ali me uvek srce vodi, tako da trenutno planiram rabljenu alfu. A možda Saaba. Razgledanje mi ništa ne znači, obično me pare svrbe u džepu i odlučim se dok ne vidim kola. Sećam se kupovine svog prvog golfa - prvo sam platio, pa saznao da je dve god stariji nego što sam mislio (kupovao od prijatelja :) ), a kad sam reda radi, otvorio haubu - ispao je far. Ipak, bio sam, posle keca, oduševljen, iako je konstantno vukao desetak kvarova, i od onda nikad vagen (izvini Filipe).
Šta mi se izvinjavaš, ja uopšte nisam ljubitelj Golfova i VW-a.
Ono, što neko reče, kod polovnih auta nema pravila.
To sam rekao ja. I naravno da nema pravila, baš zato uvek treba biti spreman na sve, da ne kažem na najgore.

Edited by Filipenko

Aj ko zna Filipenka nek kaze - zna li Zabac da vozi? Stavljam ustedjevinu da u zivotu nije usao u auto sa leve strane.
potvrdjujem da je na slikama drug filipenko i da zna da vozi. sad bi mogao da se otvoris za tu programersku ustedjevinu.
potvrdjujem da je na slikama drug filipenko i da zna da vozi. sad bi mogao da se otvoris za tu programersku ustedjevinu.
najace da taj alkos ima ustedjevinu :fantom:
najace da taj alkos ima ustedjevinu :fantom:
Zločest si.
Kako se obracunava carina i porez kada se uvozi auto iz inostranstva? Cuo sam da ne ide na vrednost automobila vec ima neke tabele ili nesto slicno. Koji sajt je najbolji za polovnjake u Francuskoj? Trebalo bi uskoro da se ponovimo ali budzet nije bas veliki pa rekoh da probam da nadjem nesto u fr pa da mi drugar odande doveze.Sent from my cigla using Tapatalk
uzmeš tablet u ruke i kreneš da računaš...sve to zavisi od dobrog špeditera. on nađe tablicu vrednosti tih vozila (u tvom slučaju francusku knjigu) i nađe najjeftiniju cenu na koju može da se carini vozilo koje je predmet uvoza. vozilo koje sam zadnje uvozio sam platio 12.000 a carinjeno mi je na 6.000 jer je italijanska knjiga to dozvolila. na 6000 sam platio 5% carine i na ukupnu cenu ide PDV. troškovi špedicije su bili oko 47.000din sa ležarinom. u FR nađeš lagunu ofkors, probaj da se skrpiš za noviji model - 2004-2008. 2003. možeš i da izbegneš, čak je 2002 sigurnije. naravno 1.9dci po mogućstvu karavan da možeš koze da teraš pozadi.
Divim se ljudima sposobnim da uključe racionalnost u kupovinu kola. Ja teoretski znam kako bih, ali me uvek srce vodi, tako da trenutno planiram rabljenu alfu. A možda Saaba. Razgledanje mi ništa ne znači, obično me pare svrbe u džepu i odlučim se dok ne vidim kola. Sećam se kupovine svog prvog golfa - prvo sam platio, pa saznao da je dve god stariji nego što sam mislio (kupovao od prijatelja :) ), a kad sam reda radi, otvorio haubu - ispao je far. Ipak, bio sam, posle keca, oduševljen, iako je konstantno vukao desetak kvarova, i od onda nikad vagen (izvini Filipe).Ono, što neko reče, kod polovnih auta nema pravila.
Zasto Alfa ne bi bila i racionalna kupovina, posebno kada su trenutne cene u pitanju? Recimo, 159 je best buy u klasi.Tako da lepo spojis srce i racio... ;) Moj racionalni drugar je kupio Suzuki Ignis i sad mu za senzor radilice traze 170 evra i jos mora da ga ceka mesec dana. Popizdeo je, a umeo je da me zeza za Alfu... :D

Edited by The Ghost

Suzuki Ignis
Uf, što je to ružno, jbt...
A ovo je moj nekadašnji gej autolancia-prisma-16-04.jpgSlatko sam ga izvozao
de gej, meni ovo bio carski autojes suzuki ignis gnusan.
  • 1 month later...