Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

Ne znam ni sam sta vise da kazem posto ima koliko ljudi toliko cudi. Na kraju cu da odem u pm i bolece me dupe nek kupuje ko sta oce.Sent from my cigla using Tapatalk

Ma fala bogu smorismo te, biraj šta ti srce žudi i navozaj se slatko

mada

ipak

kupi citroena :frust:

Ma fala bogu smorismo te, biraj šta ti srce žudi i navozaj se slatko

mada

ipak

kupi citroena :frust:

Ako se već uzima Francuz za te pare, onda se ide do kraja :naughty:http://www.polovniautomobili.com/oglas2532344/renault_vel_satis_20_t/

Eeee pratim ja ovu temu redovno mene si nasao.

1 je citroenMoćo, oduzmeš od para kojima raspolažeš 500-600 eura, koje će ti trebati za sređivanje, i za resto kupuješ šta nađeš da je očuvano i dobro, marka nebitna, samo da je pažen i da može da ti traje neko razumno vreme
...tj. neudoban?
ja ne znam nijednog renoa i/ili citroena da su neudobni. pogotovu renoa
ja ne znam nijednog renoa i/ili citroena da su neudobni. pogotovu renoa
Ovaj... nisi u pravu. Upoređujući ih sa ostalim automobilima u klasi, samo su Clio i Laguna donekle udobni automobili, bez neke velike razlike u korist Renoa.Nekad bilo, sad se spominjalo:tuning-renault-25-v6-turbo-baccara-02.jpg

Edited by zorglub

Šta je to? XM?

25 Baccara... avion.

A, da, imali smo nekad službeni, samo bez kože. Stvarno avion

ja imo dva. i sad mi nije svejedno kad sam video ovu sliku. :cry:

Renoi su super, ako izuzmeš činjenicu da ako ti treba da zameniš sijalicu u faru, moraš da skineš točak, i nakon toga potrošiš sat-sat i po da zameniš sijalicu čučeći sa jednom rukom provučenom kroz blatobran a drugom odozgo, što ima bobinu posebno na svakom cilindru, i da svakih nedelju dana jedna crkne, a moraju da se zamene sve u kompletu,da neki senzor u motoru crkava dva puta nedeljno i mora da se menja, da je motor od brisača postavljen tako da pri svakoj ozbiljnijoj kiši pliva u vodi, i posle par takvih doživljaja crkne, a može da se zameni samo ceo mehanizam, kao i da svakih mesec-dva pukne sajla od sistema za zatvaranje prozora, a može da se zameni samo ceo mehanizam, ne samo sajle. Ako sve to izuzmeš, onda su odlična kupovina, tu negde sa Alfama i Lancia-ma.

Edited by Tresko

tu negde sa Alfama i Lancia-ma.
:cry:

Generalizujes. Ni meni Renault ne bi bio prva opcija pri kupovini, ali ti ga bas pretera.U stvari, skoro da si (osim zamene sijalice, sto je vazilo za prethodnu generaciju Megana, a i ne mora da se skida tocak ako imas veste ruke) savrseno opisao posedovanje Pezoa. Koji je takodje nekada pravio sjajne automobile.

I šta sad? Preostaju još samo izvikani nemci, preskupi japanci i sumLJivi koreanci?