renne Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Divim se ljudima sposobnim da uključe racionalnost u kupovinu kola. Ja teoretski znam kako bih, ali me uvek srce vodi, tako da trenutno planiram rabljenu alfu. A možda Saaba. Razgledanje mi ništa ne znači, obično me pare svrbe u džepu i odlučim se dok ne vidim kola. Sećam se kupovine svog prvog golfa - prvo sam platio, pa saznao da je dve god stariji nego što sam mislio (kupovao od prijatelja :) ), a kad sam reda radi, otvorio haubu - ispao je far. Ipak, bio sam, posle keca, oduševljen, iako je konstantno vukao desetak kvarova, i od onda nikad vagen (izvini Filipe).Ono, što neko reče, kod polovnih auta nema pravila.tako i ja, mozak mi otpao od razmišljanja, posle odjebao sve racionalno i kupio alfu.i evo sad će i treća godina kako sam srećan i zadovoljan
Lancia Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 i evo sad će i treća godina kako sam srećan i zadovoljansamo nerviras Treska
kapetanm Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 tako i ja, mozak mi otpao od razmišljanja, posle odjebao sve racionalno i kupio alfu.i evo sad će i treća godina kako sam srećan i zadovoljanZnam da ti imaš alfu - čini se baš model koji mene svrbi (147 jtd)
renne Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 samo nerviras Treska Znam da ti imaš alfu - čini se baš model koji mene svrbi (147 jtd)taj, samo je kod mene ts1.6
kapetanm Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 A ovo je moj nekadašnji gej autoSlatko sam ga izvozao
panta rhei Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 ford imao oriona, probe i aktuelno cougara. slatko se navozao evropom. kao vliki ljubitelj polovnjaka vozio ih po ca 2 godine (cougara nesto duze i jos uvek). jedino ulaganje su gume i mali servis. ok i kocnice kod cougara, ali to nema veze sa autom nego samnom
Filipenko Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) Focus je objektivno mnogo bolje auto od Golfa. +1Objektivno™, drugarev (onog kome je crkla Fiesta nasred auto-puta) srednje opremljeni Focus nije ni prineti Golfu istog godišta. Dovoljno je biti u jednom pa preći u drugi i obrnuto. Ali dobro, vidim da zamaram™. Usrećiće se zajedno sa vama svako ko kupi plastičnog Forda starog 5-10 godina.Divim se ljudima sposobnim da uključe racionalnost u kupovinu kola. Ja teoretski znam kako bih, ali me uvek srce vodi, tako da trenutno planiram rabljenu alfu. A možda Saaba. Razgledanje mi ništa ne znači, obično me pare svrbe u džepu i odlučim se dok ne vidim kola. Sećam se kupovine svog prvog golfa - prvo sam platio, pa saznao da je dve god stariji nego što sam mislio (kupovao od prijatelja :) ), a kad sam reda radi, otvorio haubu - ispao je far. Ipak, bio sam, posle keca, oduševljen, iako je konstantno vukao desetak kvarova, i od onda nikad vagen (izvini Filipe).Šta mi se izvinjavaš, ja uopšte nisam ljubitelj Golfova i VW-a.Ono, što neko reče, kod polovnih auta nema pravila.To sam rekao ja. I naravno da nema pravila, baš zato uvek treba biti spreman na sve, da ne kažem na najgore. Edited July 13, 2012 by Filipenko
Кристофер Лумумбо Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Aj ko zna Filipenka nek kaze - zna li Zabac da vozi? Stavljam ustedjevinu da u zivotu nije usao u auto sa leve strane.potvrdjujem da je na slikama drug filipenko i da zna da vozi. sad bi mogao da se otvoris za tu programersku ustedjevinu.
ToniAdams Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 potvrdjujem da je na slikama drug filipenko i da zna da vozi. sad bi mogao da se otvoris za tu programersku ustedjevinu.najace da taj alkos ima ustedjevinu
twisted Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Kako se obracunava carina i porez kada se uvozi auto iz inostranstva? Cuo sam da ne ide na vrednost automobila vec ima neke tabele ili nesto slicno. Koji sajt je najbolji za polovnjake u Francuskoj? Trebalo bi uskoro da se ponovimo ali budzet nije bas veliki pa rekoh da probam da nadjem nesto u fr pa da mi drugar odande doveze.Sent from my cigla using Tapatalkuzmeš tablet u ruke i kreneš da računaš...sve to zavisi od dobrog špeditera. on nađe tablicu vrednosti tih vozila (u tvom slučaju francusku knjigu) i nađe najjeftiniju cenu na koju može da se carini vozilo koje je predmet uvoza. vozilo koje sam zadnje uvozio sam platio 12.000 a carinjeno mi je na 6.000 jer je italijanska knjiga to dozvolila. na 6000 sam platio 5% carine i na ukupnu cenu ide PDV. troškovi špedicije su bili oko 47.000din sa ležarinom. u FR nađeš lagunu ofkors, probaj da se skrpiš za noviji model - 2004-2008. 2003. možeš i da izbegneš, čak je 2002 sigurnije. naravno 1.9dci po mogućstvu karavan da možeš koze da teraš pozadi.
The Ghost Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 (edited) Divim se ljudima sposobnim da uključe racionalnost u kupovinu kola. Ja teoretski znam kako bih, ali me uvek srce vodi, tako da trenutno planiram rabljenu alfu. A možda Saaba. Razgledanje mi ništa ne znači, obično me pare svrbe u džepu i odlučim se dok ne vidim kola. Sećam se kupovine svog prvog golfa - prvo sam platio, pa saznao da je dve god stariji nego što sam mislio (kupovao od prijatelja :) ), a kad sam reda radi, otvorio haubu - ispao je far. Ipak, bio sam, posle keca, oduševljen, iako je konstantno vukao desetak kvarova, i od onda nikad vagen (izvini Filipe).Ono, što neko reče, kod polovnih auta nema pravila.Zasto Alfa ne bi bila i racionalna kupovina, posebno kada su trenutne cene u pitanju? Recimo, 159 je best buy u klasi.Tako da lepo spojis srce i racio... ;) Moj racionalni drugar je kupio Suzuki Ignis i sad mu za senzor radilice traze 170 evra i jos mora da ga ceka mesec dana. Popizdeo je, a umeo je da me zeza za Alfu... :D Edited July 24, 2012 by The Ghost
ToniAdams Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 A ovo je moj nekadašnji gej autoSlatko sam ga izvozaode gej, meni ovo bio carski autojes suzuki ignis gnusan.
Moća Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Sta mislite o ovome?http://polovniautomobili.com/oglas2422827/ford_mondeo_20_tddi_ghiatable/
Recommended Posts