Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Eleniko said:

Brt ovo ni Valter Vajt iz Brejking Beda ne bi vozio (edit, nije loso auto ali ne ide uz moju personu)

a multipla najruzniji auto ikada, meni nije jasno kako je to izaslo sa trake i koja muda su imali dizajneri da to prodaju - opet, unutra nikad veci auto

Edited by Caligula
Posted
47 minutes ago, Vapad said:

Ej mali offtopik, podsetilo me (kacio sam vec) na jedan moj licni dizajnerski projekat za Peugeot od pre 15tak godina :D

Oni su imali redovan konkurs, bila je dobra nagrada ali ja sam naravno ispusio kod zirija - evo slicica dole

PEUGEOT Hero 1.jpg

PEUGEOT Hero 2.jpg

PEUGEOT Hero 4.jpg

PEUGEOT Hero 5.jpg

• +1 4
  • Wub 2
  • Haha 1
Posted
28 minutes ago, Caligula said:

Ej mali offtopik, podsetilo me (kacio sam vec) na jedan moj licni dizajnerski projekat za Peugeot od pre 15tak godina :D

Oni su imali redovan konkurs, bila je dobra nagrada ali ja sam naravno ispusio kod zirija - evo slicica dole

PEUGEOT Hero 1.jpg

PEUGEOT Hero 2.jpg

PEUGEOT Hero 4.jpg

PEUGEOT Hero 5.jpg

Za tebe je Buba pravi auto.

• +1 1
  • Haha 2
Posted
6 hours ago, Caligula said:

@Zli Gli 

Pisem na PM cim dodjem do vremena

Kakav je to način, hoćemo i mi da učestvujemo!

1 hour ago, Caligula said:

kao da nesto vece izlazi iz neceg manjeg (i obrnuto pri ulasku)

Kao rođenje i začeće, bože me prosti :ph34r:

1 hour ago, Caligula said:

PEUGEOT Hero 1.jpg

PEUGEOT Hero 2.jpg

PEUGEOT Hero 4.jpg

PEUGEOT Hero 5.jpg

Stormtrooper helmet.

Posted (edited)

Takav je bio zadatak te godine

Mali auto za mlade i zabavu, tako nesto

Edited by Caligula
Posted
4 hours ago, Caligula said:

PEUGEOT Hero 5.jpg

Po ovoj slici reklo bi se da ti je inspiracija bio Geri. 

IMG-2559.webp

• +1 1
Posted

Vi svi koji zelite da kupite kola, dajte predloge i skupite pare za jedan moj odlazak kod brata i ujaka, znaci 500-600 za trosak puta (autom, logicno) i jedno 100 da pojedem tamo za par dana, blizu je Njemacka pa se necu trositi po svicarskim marketima nego skromno kod Njemaca... i jos jedno 100 za zujanje tamo po Svici da vam gledam kola i pazarim ako valjaju. Ne treba kokain, ne trebaju prostitutke, ugradim se minimalno na svakom autu, posaljem ih kamionom do Srbije, resim vam i carinu povoljno i svima lepo a meni najlepse.

Evo predlog za nekog besnog ljutog forumasa koji ima lovu, ovako nesto nema kod nas u oglasima a pitanje je da li neko uopste i poseduje ovo u Srbiji

Screenshot_2024-11-20-09-48-28-644_ch.autoscout24.autoscout24.thumb.jpg.866cdf202a56a672d9ea1c80da098864.jpg

Moze da se vozi za sebe a moze i u prodaju, izadje 30ak hiljada maksimalno i onda prodamo nekom tajkunu za 40, npr Radisi

• +1 1
  • Wub 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Samo za registraciju verovatno mož kupiti jedan solidan polovnjak :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted
11 hours ago, Caligula said:

PEUGEOT Hero 1.jpg

PEUGEOT Hero 2.jpg

PEUGEOT Hero 4.jpg

PEUGEOT Hero 5.jpg

mmmm, ova zadnja slika ima šmek onog citroena iz wwII filmova što gestapo vozi :D

jako interesantno, vrata kao krila od bube, ima okice od retrovizora, dosta organski, ali bi verovatno ulazio iz čučnja, ali ja sam sucker za takva vrata

Pa kako ti onda C30 odgovara crni kaligula, gledaj ti onog fijat fimonta, ‚1.6 mjet, siguran motor, velik auto, i ćozdrica

Posted
49 minutes ago, Zli Gli said:

npr Radisi

Radisa vozi Japance, kupio prosle godine, dakle nista jos bar 3 godine od zamene... :)

• Vojvodo,serdare 1
Posted

sad ozbiljno, taj stinger je bukvalno panamera za sirotilju, takvi su gabariti, klasa, snaga, oprema itd 

al nije porše jbgica

da je 10k poslao bi upit gliju, jednom se živi