Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Caligula said:

Gledam oglase, gledam ovde

bice na kraju ili neki proveren Kashkai ili Mazda 3

suzio sam izbor max

Pa ako ces kaskai trazi 2.0 motor, neces da zazalis. 

Nece te ni honda iznevjeriti tj nijedan đapaniz. 

• +1 2
Posted
1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

zasto dzip pobogu

uzmi mazdu 5

Volim, ne znam sta drugo da kazem.

Na poslovnim putovanjima cesto rentiram auto, osecaj skroz drugaciji - kao da sedim na putu dok vozim sedan, limuzinu...

Trenutno vozim Juke, i razmatram neki od onih nabrojanih

Posted

nova toyota C-HR

30.000e - 140PS

35.000e - 200PS

za te pare ne mere bolje

• Hvala 1
Posted
2 hours ago, Eleniko said:

nova toyota C-HR

30.000e - 140PS

35.000e - 200PS

za te pare ne mere bolje

Hvala, i to je bilo na listi.

Vozila nedavno DS7, bas mi se dopao, htela da cujem ima li neko iskustvo s njim

Posted

Ovo je inače ponuda, regularna cena je 4-5.000 više.

Ja ne bi razmišljao ali srećom niko me ne pita. Novi C-HR je ozbiljan auto futurizam, bukvalno napravljeno da zakolje Teslu.

• +1 1
Posted

Screenshot_2024-11-19-09-49-42-613_ch.autoscout24.autoscout24.thumb.jpg.41504e6f440b6c1edfd1c313c13de9d0.jpg

Evo nesto sto se na kraju uklapa u 6500e lagano a dobar auto skroz, ima i multimediju, dobra oprema, ma bomba

• +1 2
  • Wub 1
Posted

Ili duzmes od mene Audi A3 1.8tfsi 2007. godiste, mator i 265 hiljada presao ali sve uradjeno sveze jed smo ga kupili sa lancem koji je preskocio, kompletan veliki i mali servis i jos kojesta, varijanta sedi i vozi duze vreme bez ulaganja

IMG-20241117-WA0005.thumb.jpg.28291c691810af0ae58247435b48fd40.jpg

4750e u oglasima, za brata Caligulu moze na 4250 i posle da me reklamira sirom zemlje i sveta

• +1 3
Posted
21 minutes ago, Zli Gli said:

Ili duzmes od mene Audi A3 1.8tfsi

Za te benzinske VW motore dosta ima negativnih komentara da nisu bog zna pouzdani, koliko tu ima istine, ili je samo loše održavanje obično?

Posted
1 hour ago, Time Crisis said:

Za te benzinske VW motore dosta ima negativnih komentara da nisu bog zna pouzdani, koliko tu ima istine, ili je samo loše održavanje obično?

Taj stari motor je dobar, vuče se još od Golfa 2. Ovi noviji su srkali ulje nenormalno.

Inače, ovaj motor iz Glijevog Audija troši ko lud, ali budući da Kale malo vozi, mislim da je Audi najbolji izbor.

Ja sam imao isti ovakav sa 1.9 tdi motorom.

Top auto.

• Hvala 1
Posted

Da, ovo je prva generacija, od restajlinga 2008. ima problem sa karikama i klipovima zbog kojeg trosi ulje dosta ali i to je resivo. Sto se potrosnje tice ne znam nista, vozio sam ga samo malo po naselju jer nema tablice ali je sve ostalo vrh. Pritom su ovo felne 18" a racunam da je na 16-17 bolji filing.

• +1 2
Posted
35 minutes ago, booyaka said:

@Caligula eto ti auta za 4k

Za razliku u parama moze da mu napravi punoletsvo za 2 godine ;)

Salim se, naravno :) Auto ima sve sto treba - dizajn, imidz, sredjen je da bude dobvoljno pouzdan odredjeno vreme, za nekoga ko ne vozi puno i potrosnja je ok. Cena unutar bidzeta i ima rezervu za eventualne popravke.

@Zli Gli svaka cast na prezentaciji. Trebas da radis u prodajnom timu neke firme. Umes da prezentujes robu :)

Posted
1 minute ago, x500 said:

@Zli Gli svaka cast na prezentaciji. Trebas da radis u prodajnom timu neke firme. Umes da prezentujes robu :)

kako si jak na rečima, umesto da našem gliju ponudiš posao umesto tog bašibozuka koji te nervira u 5 ujutro

• Haha 1