beeva Posted Monday at 23:26 Posted Monday at 23:26 3 hours ago, Caligula said: Gledam oglase, gledam ovde bice na kraju ili neki proveren Kashkai ili Mazda 3 suzio sam izbor max Pa ako ces kaskai trazi 2.0 motor, neces da zazalis. Nece te ni honda iznevjeriti tj nijedan đapaniz. 2
destiny Posted Monday at 23:38 Posted Monday at 23:38 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said: zasto dzip pobogu uzmi mazdu 5 Volim, ne znam sta drugo da kazem. Na poslovnim putovanjima cesto rentiram auto, osecaj skroz drugaciji - kao da sedim na putu dok vozim sedan, limuzinu... Trenutno vozim Juke, i razmatram neki od onih nabrojanih
Eleniko Posted Tuesday at 05:26 Posted Tuesday at 05:26 nova toyota C-HR 30.000e - 140PS 35.000e - 200PS za te pare ne mere bolje 1
destiny Posted Tuesday at 08:30 Posted Tuesday at 08:30 2 hours ago, Eleniko said: nova toyota C-HR 30.000e - 140PS 35.000e - 200PS za te pare ne mere bolje Hvala, i to je bilo na listi. Vozila nedavno DS7, bas mi se dopao, htela da cujem ima li neko iskustvo s njim
Eleniko Posted Tuesday at 08:34 Posted Tuesday at 08:34 Ovo je inače ponuda, regularna cena je 4-5.000 više. Ja ne bi razmišljao ali srećom niko me ne pita. Novi C-HR je ozbiljan auto futurizam, bukvalno napravljeno da zakolje Teslu. 1
Zli Gli Posted Tuesday at 09:06 Posted Tuesday at 09:06 Evo nesto sto se na kraju uklapa u 6500e lagano a dobar auto skroz, ima i multimediju, dobra oprema, ma bomba 2 1
Zli Gli Posted Tuesday at 11:30 Posted Tuesday at 11:30 Ili duzmes od mene Audi A3 1.8tfsi 2007. godiste, mator i 265 hiljada presao ali sve uradjeno sveze jed smo ga kupili sa lancem koji je preskocio, kompletan veliki i mali servis i jos kojesta, varijanta sedi i vozi duze vreme bez ulaganja 4750e u oglasima, za brata Caligulu moze na 4250 i posle da me reklamira sirom zemlje i sveta 3
Time Crisis Posted Tuesday at 11:52 Posted Tuesday at 11:52 21 minutes ago, Zli Gli said: Ili duzmes od mene Audi A3 1.8tfsi Za te benzinske VW motore dosta ima negativnih komentara da nisu bog zna pouzdani, koliko tu ima istine, ili je samo loše održavanje obično?
BWA Posted Tuesday at 13:08 Posted Tuesday at 13:08 1 hour ago, Time Crisis said: Za te benzinske VW motore dosta ima negativnih komentara da nisu bog zna pouzdani, koliko tu ima istine, ili je samo loše održavanje obično? Taj stari motor je dobar, vuče se još od Golfa 2. Ovi noviji su srkali ulje nenormalno. Inače, ovaj motor iz Glijevog Audija troši ko lud, ali budući da Kale malo vozi, mislim da je Audi najbolji izbor. Ja sam imao isti ovakav sa 1.9 tdi motorom. Top auto. 1
Zli Gli Posted Tuesday at 13:39 Posted Tuesday at 13:39 Da, ovo je prva generacija, od restajlinga 2008. ima problem sa karikama i klipovima zbog kojeg trosi ulje dosta ali i to je resivo. Sto se potrosnje tice ne znam nista, vozio sam ga samo malo po naselju jer nema tablice ali je sve ostalo vrh. Pritom su ovo felne 18" a racunam da je na 16-17 bolji filing. 2
x500 Posted Tuesday at 14:41 Posted Tuesday at 14:41 35 minutes ago, booyaka said: @Caligula eto ti auta za 4k Za razliku u parama moze da mu napravi punoletsvo za 2 godine Salim se, naravno Auto ima sve sto treba - dizajn, imidz, sredjen je da bude dobvoljno pouzdan odredjeno vreme, za nekoga ko ne vozi puno i potrosnja je ok. Cena unutar bidzeta i ima rezervu za eventualne popravke. @Zli Gli svaka cast na prezentaciji. Trebas da radis u prodajnom timu neke firme. Umes da prezentujes robu
Eleniko Posted Tuesday at 14:43 Posted Tuesday at 14:43 1 minute ago, x500 said: @Zli Gli svaka cast na prezentaciji. Trebas da radis u prodajnom timu neke firme. Umes da prezentujes robu kako si jak na rečima, umesto da našem gliju ponudiš posao umesto tog bašibozuka koji te nervira u 5 ujutro 1
Recommended Posts