Caligula Posted Monday at 20:45 Posted Monday at 20:45 Hedzbek ili semi suv, limuzina nikako Benzin preferiram ali jako je mali izbor benzin Qaskaia sa panorama krovom - godiste do 2011to, za ove novce (6000-6500) nema nista mladje
Djuro Posted Monday at 21:12 Posted Monday at 21:12 15 minutes ago, renne said: Koji će ti panorama krov upravo. tek kad ga kupis, shvatis: ne samo da ti uopste ne treba, vec i da je neopisivi pain in the ass. 2 1
destiny Posted Monday at 21:25 Posted Monday at 21:25 Ako neko ima iskustva s nekim od sledecih, zahvaljujem unapred na informacijama/iskustvima! Treba da kupim auto, ne stariji od 3 god, ne vise od 40 000 km, ne slabiji od 180 ks, motor najmanje 1.6, benzinac, cena do 30 000 e: - DS7 - Volvo XC 40 - Mazda CX5 Ili, predlog za neki slican, tih karakteristika, u tom rangu...
BWA Posted Monday at 21:26 Posted Monday at 21:26 Kaskai je u principu Francuz. Dizel motorizacija je francuska a dobrim dijelom i enterijer. Zapravo, ova serija koju Kale pikira je Megan na štiklama. Kažem, sasvim solidan auto za te pare. 1
BWA Posted Monday at 21:30 Posted Monday at 21:30 1 minute ago, destiny said: Ako neko ima iskustva s nekim od sledecih, zahvaljujem unapred na informacijama/iskustvima! Treba da kupim auto, ne stariji od 3 god, ne vise od 40 000 km, ne slabiji od 180 ks, motor najmanje 1.6, benzinac, cena do 30 000 e: - DS7 - Volvo XC 40 - Mazda CX5 Ili, predlog za neki slican, tih karakteristika, u tom rangu... Mazda CX 5 dizel je imala grdne probleme sa podizanjem nivoa ulja u karteru jer se mijesalo gorivo sa uljem pa se ulje moralo mijenjati na tipa 3tkm. Mislim da su kasnije donekle otklonili taj problem. Benzinac trosi ko Moskvič. 1
Caligula Posted Monday at 21:48 Posted Monday at 21:48 52 minutes ago, renne said: Koji će ti panorama krov SMINKA BAJO MOJ decacki snovi, moja cerka voli da gleda a i poboljsava uzivanije u voznji barem 30% (imao sam shiber na mom renou, mali i nikakav ali mi je puno znacio)
Popular Post ToniAdams Posted Monday at 21:52 Popular Post Posted Monday at 21:52 druze pazaris auto za 6k evra, gledaj da dobijes sva 4 tocka prvo 5 9
Djuro Posted Monday at 22:02 Posted Monday at 22:02 6 minutes ago, Caligula said: SMINKA BAJO MOJ decacki snovi, moja cerka voli da gleda a i poboljsava uzivanije u voznji barem 30% (imao sam shiber na mom renou, mali i nikakav ali mi je puno znacio) auto ti je tezi, nizi iznutra, toplije je u njemu, imas dva dodatna motora koji se kvare (especially kod reno grupe). ali rekoh vec - kao neko ko je prosao tu skolu (i platio je): moras ga kupiti da bi shvatio kako ti ne treba.
Mr.Mxyzptlk Posted Monday at 22:09 Posted Monday at 22:09 42 minutes ago, destiny said: Ako neko ima iskustva s nekim od sledecih, zahvaljujem unapred na informacijama/iskustvima! Treba da kupim auto, ne stariji od 3 god, ne vise od 40 000 km, ne slabiji od 180 ks, motor najmanje 1.6, benzinac, cena do 30 000 e: - DS7 - Volvo XC 40 - Mazda CX5 Ili, predlog za neki slican, tih karakteristika, u tom rangu... zasto dzip pobogu uzmi mazdu 5
Caligula Posted Monday at 22:13 Posted Monday at 22:13 (edited) 21 minutes ago, ToniAdams said: druze pazaris auto za 6k evra, gledaj da dobijes sva 4 tocka prvo realno Nisam ja neki veliki putnik, za sedam godina presao sam oko 25-30K kilometara Treba mi za po gradu i da mogu da idem po Srbiji i napolje kada zatreba - ali ne zivim na tockovima. Sigurno je da mogu da pronadjem nesto sto ce da me sluzi za te pare Edited Monday at 22:14 by Caligula
Eleniko Posted Monday at 22:31 Posted Monday at 22:31 16 minutes ago, Caligula said: Za sedam godina presao sam oko 25-30K kilometara Zaboravi na dizel, to treba da ti bude skoro pa godišnja kilometraža sa dizelom... 5
ToniAdams Posted Monday at 22:40 Posted Monday at 22:40 21 minutes ago, Caligula said: realno Nisam ja neki veliki putnik, za sedam godina presao sam oko 25-30K kilometara Treba mi za po gradu i da mogu da idem po Srbiji i napolje kada zatreba - ali ne zivim na tockovima. Sigurno je da mogu da pronadjem nesto sto ce da me sluzi za te pare Ma kapiram, i moj auto košta upola te cifre, tako da ne misliš da se sprdam (doduše u poslednjih godinu ipo dana sam ga vozio sveukupno ceo jedan jedini put). Poslušaj čiču i uzmi što jednostavniji auto sa što manje tih pizdarija, jer šansa da bilo šta od toga radi ili da će raditi duže od mesec je 29 procenata maksimalno. Kul je panorama, imao sam ga i meni je super fora, al to samo i jedino u slučaju da budem ponovo vozio novo auto pod garancijom. 1 2
Recommended Posts