Caligula Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, renne said: Ili odi do Boban auta u dunavskoj Imaju bas plac ili samo oglase? Proveravam, tnx
booyaka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Instaliraj Polovni automobili aplikaciju, tu ćeš naći šta god da tražiš.
Caligula Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Pa u tome i jeste poenta, tamo trazim i ima svasta nesto, kozmeticki perfektno ali realno kupujem macku u dzaku. Praticu ovih dana, tnx za info o aplikaciji, za to nisam znao Edited 1 hour ago by Caligula
Boksi Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago (edited) @Caligula Prenosim Prvo istražiš prednosti i mane izbrane marke i tipa i koje su ‘bolesti’. Bolje kupovina od vlasnika i da odeš na FB grupu fanova odredjenog vozila sa najvećim brojem članova jer je najveća verovatnoća da ćeš tamo naći mažen i pažen primerak. Što se tiče kupovine na auto-placevima više od 80% vozila je uvoz iz inostranstva. Tu imaš manje troškova (nema plaćanja prenosa vlasništva i ne znam šta još). Ne gledati automobile uvezene iz Italije ili juga Švajcarske (misli na Ticino kanton) i Francuske. Pokazalo se da su najbolje očuvani automobili iz Holandije, Norveške i Švedske. Sve gledaš. Prvo spolja, da li ima razlika u boji laka, čak i minimalnih. Sve linije i spojeve. Dalje, svetla, prozore, centralnu bravu, sve da testiraš pojedinačno, sve sitnice, svaki detalj. Nebo kakvo je. Da li je farban volan (protrljaš ga ili držiš malo duže ruke na volanu; ako jeste ostaće nešto na rukama, nekada i jedva primetno). Sad neki deo o ležajevima i pomeranju točka koji ja ne znam da prepričam Preskačemo. Enterijer govori dosta. Na auto-placevima šminkaju ih iznutra koliko mogu. Zato moraš biti detaljan. Kad nadješ nešto što ti se svidja i zadovoljava voziš auto kod mehaničara da testira, proveri i očita. Ili vodiš mehaničara tamo negde, ali ovo prvo je bolja varijanta jer može da podigne auto… Edited 28 minutes ago by Boksi 1
brusli Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Ja sam oterao auto u dobar servis pre kupovine, tek kad su potvrdili da je sve u redu, sklopljen je posao. 1
Recommended Posts