Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted
Just now, renne said:

Ili odi do Boban auta u dunavskoj

Imaju bas plac ili samo oglase?

Proveravam, tnx

Posted

imaju firmu, prodaju i polovna i nova

• +1 1
Posted

Instaliraj Polovni automobili aplikaciju, tu ćeš naći šta god da tražiš.

Posted (edited)

Pa u tome i jeste poenta, tamo trazim i ima svasta nesto, kozmeticki perfektno ali realno kupujem macku u dzaku.

Praticu ovih dana, tnx za info o aplikaciji, za to nisam znao

Edited by Caligula
Posted (edited)

@Caligula

Prenosim :)

Prvo istražiš prednosti i mane izbrane marke i tipa i koje su ‘bolesti’.

Bolje kupovina od vlasnika i da odeš na FB grupu fanova odredjenog vozila sa najvećim brojem članova jer je najveća verovatnoća da ćeš tamo naći mažen i pažen primerak.

Što se tiče kupovine na auto-placevima više od 80% vozila je uvoz iz inostranstva. Tu imaš manje troškova (nema plaćanja prenosa vlasništva i ne znam šta još). Ne gledati automobile uvezene iz Italije ili juga Švajcarske (misli na Ticino kanton) i Francuske. Pokazalo se da su najbolje očuvani automobili iz Holandije, Norveške i Švedske.

Sve gledaš. Prvo spolja, da li ima razlika u boji laka, čak i minimalnih. Sve linije i spojeve. Dalje, svetla, prozore, centralnu bravu, sve da testiraš pojedinačno, sve sitnice, svaki detalj. Nebo kakvo je. Da li je farban volan (protrljaš ga ili držiš malo duže ruke na volanu; ako jeste ostaće nešto na rukama, nekada i jedva primetno). 

Sad neki deo o ležajevima i pomeranju točka koji ja ne znam da prepričam :lolol: Preskačemo.

Enterijer govori dosta. Na auto-placevima šminkaju ih iznutra koliko mogu. Zato moraš biti detaljan.

Kad nadješ nešto što ti se svidja i zadovoljava voziš auto kod mehaničara da testira, proveri i očita. Ili vodiš mehaničara tamo negde, ali ovo prvo je bolja varijanta jer može da podigne auto…

Edited by Boksi
  • Hvala 1
Posted

Ja sam oterao auto u dobar servis pre kupovine, tek kad su potvrdili da je sve u redu, sklopljen je posao.

• +1 1