Popular Post bags Posted September 19, 2023 Popular Post Posted September 19, 2023 Juce dva poziva: 1.) Covek navodno kupuje za zenu ali je ipak na kraju odustao jer nemam M paket opreme. 2.) Lik spusta cenu nekih 5.000 ali zato idemo posle na jagnjetinu i mogu da pojedem koliko hocu. Dobar je Gli ako se ovim bavi redovno... Ja bih zavrsio na bas jakoj terapiji posle drugog auta... 6 9
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 8 hours ago, Zaboravan said: KIA Sportage 2018-2019 1600ccm, bezin. Cene od 16000-18000 Sve su ispod 50.000km Vredi da gledam? meni je sportage bio jedna od opcija kada sam uzimao auto. taj koji sam gledao je bio mislim ‘20(eventualno ‘19) i bio mi je veliko razočaranje posle ulaska i davanja kontakta. mnogo je odudarao od spoljašnje linije, koja mi je bila ubedljivo najlepša pa sam ga izbacio sa liste posle tog gledanja
Eleniko Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: meni je sportage bio jedna od opcija kada sam uzimao auto. taj koji sam gledao je bio mislim ‘20(eventualno ‘19) i bio mi je veliko razočaranje posle ulaska i davanja kontakta. mnogo je odudarao od spoljašnje linije, koja mi je bila ubedljivo najlepša pa sam ga izbacio sa liste posle tog gledanja uz to bi dodao da je ovih 132 benzinskih ks dosta kilavo za tako težak auto ali ionako mislim da je to pre pravljeno za prevoz od stana u novogradnji do shopping malla nego za neku jaču eksploataciju. to se posebno vidi kada sedneš iz nekog turbo dizela, ovo je bukvalno pandan 90ks takvog motora. kod azijskih brendova je bukvalno manje više sve poznato pre nego što sedneš, korejanci su ipak za ozbiljnu klasu ispod japanaca i ozbiljan su kompromis.
Zaboravan Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni je sportage bio jedna od opcija kada sam uzimao auto. taj koji sam gledao je bio mislim ‘20(eventualno ‘19) i bio mi je veliko razočaranje posle ulaska i davanja kontakta. mnogo je odudarao od spoljašnje linije, koja mi je bila ubedljivo najlepša pa sam ga izbacio sa liste posle tog gledanja Treba mi nešto s većim klirensom™ i pristojim gepekom. Kako prelazim godišnje do 10.000 km, benzin, van puta se svodi na loše seoske puteve 1 il 0,5 nedeljno. Hvala.
kud u maglu Simoviću Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 nisam sugerisao na odabir tipa vozila i sam vozim crosovera, već na utisak koji je na mene ostavio sportage sad ih svi imaju u ponudi pa izbor ume da bude zamoran položaj vozača i preglednost su mu svakako veliki plus, kao i klirenstm 2
Zaboravan Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nisam sugerisao na odabir tipa vozila i sam vozim crosovera, već na utisak koji je na mene ostavio sportage sad ih svi imaju u ponudi pa izbor ume da bude zamoran položaj vozača i preglednost su mu svakako veliki plus, kao i klirenstm Ne da je naporan nego... Taman misliš kao nešto to-je-to, pa pročitaš, loš motor, turbo mu ovakav, menjač onakav.
Zaboravan Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 35 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: a kaskai? ovako nesto Gledam oko 18.000, ne bih išao preko toga. Jer ako krene kad već toliko ajde još 2000 pa onda može ovaj ali za +1500 i... 1
Heaviside Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 kaskai nema pristojan gepek po meni. dve vece torbe i to je to. 2
Zaboravan Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 54 minutes ago, jezovuk said: A Rumunj? Duster/Jogger? Nov za te pare. Mislim da je prvi duster sa toliko ks blizu 22.000. Nemam problem da vozim ni Daciu ni Xiaomi ali za te pare...
Grunf Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 57 minutes ago, jezovuk said: A Rumunj? Duster/Jogger? Nov za te pare. pa to ti je jedna generacija kaskaia unazad.
askeladden Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Slabo sta ima pristojan gepek u toj klasi.Kome treba prostor ,Skoda Octavia karavan 4x4 resava te probleme.Ili Passat mada su oni malo poskupi u4x4 izvedbi. Ja doterujem uskoro X trail pa ako ko od forumskih mogula zeli dobar auto sa malom kilometrazom i full opremom… 3
Ayatollah Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Ja sam gledao Qashqai-jevu klasu kad sam kupovao automobil pre 2 godine, i veličina gepeka mi je bila jedan od presudnih faktora za izbor. Tu veličinu su ispunjavali Peugeot 3008, Skoda Karoq, Mazda CX5 i Korajanci koliko se sećam, a Nissan, Renault i Jeep Compass nisu (ovaj poslednji posebno, ni većeg auta ni manjeg gepeka).
Recommended Posts