Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

Jel ovde samo ja posmatram auto kao obično prevozno sredstvo od tačke A do tačke B?:huh:

Ono: eppur si muove fazon, a ne kao penis extensor?

Edited by Filozof manijak

• Replies 8.7k
  • Views 640.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

24 minutes ago, Filozof manijak said:

Jel ovde samo ja posmatram auto kao obično prevozno sredstvo od tačke A do tačke B?:huh:

Ono: eppur si muove fazon, a ne kao penis extensor?

Nisi sam, i ja sam iz tog fazona. Jedno vreme mi je jedna od tri bicikle vredela više od automobila. Ali razumem skroz i ljude kojima automobil predstavlja zadovoljstvo pošto imam i ja takve tripove za satove i bicikle. Ono što mi je nerazumljivo i jadno je automobil kao statusni simbol i pridavanje važnosti tome ko koji automobil vozi. 

Naravno, vozim lubeničara :lolol:

Doooobro auto za malji deca sa puno  putovanja auto putem i nošenja pola domaćinstva sa sobom. Sledeći će da bude neki sličan, ali više neće morati da bude lubeničarska varijanta. 

3 minutes ago, Heaviside said:

Nisi sam, i ja sam iz tog fazona. Jedno vreme mi je jedna od tri bicikle vredela više od automobila. Ali razumem skroz i ljude kojima automobil predstavlja zadovoljstvo pošto imam i ja takve tripove za satove i bicikle. Ono što mi je nerazumljivo i jadno je automobil kao statusni simbol i pridavanje važnosti tome ko koji automobil vozi. 

Naravno, vozim lubeničara :lolol:

Doooobro auto za malji deca sa puno  putovanja auto putem i nošenja pola domaćinstva sa sobom. Sledeći će da bude neki sličan, ali više neće morati da bude lubeničarska varijanta. 

Jes, al kad skontas da u manji ne staju svi satovi i bicikli predomislices se.

A lubenićar je karavan?

Kapiram da je to neki pežorativni nadimak :D

9 minutes ago, Filozof manijak said:

A lubenićar je karavan?

Kapiram da je to neki pežorativni nadimak :D

Mislim da se odnosi na određeni model pasata. Karavan naravno. Moj je b8 karavan možda i nije the lubeničar, ali je svakako lubeničar. 

image.png.230aff4dc48425fb7838fb1bd2a113e8.png

Edited by Heaviside

Ne mora karavan za malji deca, može i mpv :vikleri:

Ne da može nego nema bolje.

57 minutes ago, Filozof manijak said:

A lubenićar je karavan?

pasat b5 je lubeničar

srbin poslovično štuje nemački narodski auto inžinjering s toga je pasat b5 naročito popularan kod raznih pijačnih nakupaca, a mogućnost da povuče boga oca dodelila mu je titulu najomiljenijeg kod prodavaca lubenica, dinja i ostalog kabastog pijačarskog asortimana

da milan srdoč ima sina naslednika u filmu 6. brzina taj bi vozio b5 milion %

ne postoji odvratniji dizajin nego što su kod karavan linija, pa sve da ga je potpisao i pininfarina lično

:fantom:

Meni je golf 4 karavan najmanje los, nekako nije te duzine

Kupicu jednom ocuvan, malo presao

Audi A6 je sigurno medju 3 najlepsa auta, vrhunski dizajn, zver. I ovaj elektricni je da se smrznes.

1366_2000.jpeg  

21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pasat b5 je lubeničar

srbin poslovično štuje nemački narodski auto inžinjering s toga je pasat b5 naročito popularan kod raznih pijačnih nakupaca, a mogućnost da povuče boga oca dodelila mu je titulu najomiljenijeg kod prodavaca lubenica, dinja i ostalog kabastog pijačarskog asortimana

da milan srdoč ima sina naslednika u filmu 6. brzina taj bi vozio b5 milion %

ne postoji odvratniji dizajin nego što su kod karavan linija, pa sve da ga je potpisao i pininfarina lično

:fantom:

B2 je lubeničar

3 minutes ago, maheem said:

B2 je lubeničar

svi su lubeničari, tad kad je b2 bio aktuelan lade karavan su bile dominantne

@radisa sledeci nek ti bude ovaj gore e-tron, boju vec imas :D

Just now, Lancia said:

@radisa sledeci nek ti bude ovaj gore e-tron, boju vec imas :D

Nema šanse da ikad kupim Nemca... :)

I ko zna kad će biti sledeći, ovaj je zakucan bar 7-8 godina, ko zna šta će biti tad...

6 minutes ago, Lancia said:

Audi A6 je sigurno medju 3 najlepsa auta, vrhunski dizajn, zver. I ovaj elektricni je da se smrznes.

1366_2000.jpeg  

msm stvarno

:covid19: