Lancia Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 (edited) 4 minutes ago, radisa said: Nema šanse da ikad kupim Nemca... I ko zna kad će biti sledeći, ovaj je zakucan bar 7-8 godina, ko zna šta će biti tad... Sto, sta fali Nemcu?¿ Kinta ili nesto drugo?¿ 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: msm stvarno Bezi bre, Kumse pricamo o pravom autu, a ne o nekim kozmetikama. Edited July 29, 2023 by Lancia
kud u maglu Simoviću Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 onakvu liniju upropastiš da bi moglo da stane 300 kg lubenice 1
Peter Fan Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pasat b5 je lubeničar srbin poslovično štuje nemački narodski auto inžinjering s toga je pasat b5 naročito popularan kod raznih pijačnih nakupaca, a mogućnost da povuče boga oca dodelila mu je titulu najomiljenijeg kod prodavaca lubenica, dinja i ostalog kabastog pijačarskog asortimana da milan srdoč ima sina naslednika u filmu 6. brzina taj bi vozio b5 milion % ne postoji odvratniji dizajin nego što su kod karavan linija, pa sve da ga je potpisao i pininfarina lično ej, alo momak https://youtu.be/PGN1D0Kp600?t=6 - pazi kako pricas o karavanima :-) A ovaj konkretno srbin ne da stuje njemacki autoinzinjering, nego cijeli njemacki inzinjering od bor mashine pa do vesh mashine, jer se zajebo pa bio uzeo Japanca ( bor mashinu i ves masinu, a bogami i auto). 1
radisa Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 1 hour ago, Lancia said: Sto, sta fali Nemcu?¿ Kinta ili nesto drugo?¿ Bezi bre, Kumse pricamo o pravom autu, a ne o nekim kozmetikama. U Stradiji su Nemačka kola simbol svega i svačega... Prosto ne volem™ to... A i zadovoljan sam svih ovih godina sa Japancima, ne volim da menjam... 2
x500 Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Ja postujem Koreju, po meni imaju najbolji odnos cena/kvalitet, a u poslednjih 10 godina su ok i sa dizajnom. 1
Valk Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: onakvu liniju upropastiš da bi moglo da stane 300 kg lubenice Šta je s tobom i lubenicama ovih dana? 2
Popular Post zorglub Posted July 29, 2023 Popular Post Posted July 29, 2023 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pasat b5 je lubeničar 3 hours ago, maheem said: B2 je lubeničar 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: svi su lubeničari Amateri, jedan je THE lubeničar: PS: Karavani i MPVjevi su zakon. 4 5 3
maheem Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 59 minutes ago, Valkyrie said: Šta je s tobom i lubenicama ovih dana? Naduva se od lubenica, pa mu kvare liniju. 2
SNARC Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 7 hours ago, Valkyrie said: Šta je s tobom i lubenicama ovih dana? Pada mi na pamet onaj segment iz filma "Noc na Zemlji" kada Roberto Beninji vozi svestenika..i mislim da su bile bundeve...ali Milanovac - Mladenovac..isto je. Doduse, nije vozio karavan.. 1 1
BWA Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pasat b5 je lubeničar srbin poslovično štuje nemački narodski auto inžinjering s toga je pasat b5 naročito popularan kod raznih pijačnih nakupaca, a mogućnost da povuče boga oca dodelila mu je titulu najomiljenijeg kod prodavaca lubenica, dinja i ostalog kabastog pijačarskog asortimana da milan srdoč ima sina naslednika u filmu 6. brzina taj bi vozio b5 milion % ne postoji odvratniji dizajin nego što su kod karavan linija, pa sve da ga je potpisao i pininfarina lično Audi a4 mi je ljepši u karavan verziji nego limuzina. 1
Djuro Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Seo bih jedino u a5 coupe, u verzijama od tamo negde 2000-2005. sve ostalo od audija je dozlaboga dosadno. 1 1
bags Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Kod karavana je problem sto im je gepek nizak i vrlo cesto lose da kazem isecen (kod Volva posebno). Ako ti treba recimo namestaj da ubacis mozes zaboraviti. Sto se tice prostora Ford Galaxy je king. 1
Lo Zingaro Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Ja vozim vec treceg kantrimena u poslednjoj deceniji. Ajd sad pljujte. Doduse nemam dece i iznajmljujem auto Ako idem na destinacije over 1000km od kuce 1
Lancia Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 14 minutes ago, Poludziber said: Ja vozim vec treceg kantrimena u poslednjoj deceniji. Ajd sad pljujte. Doduse nemam dece i iznajmljujem auto Ako idem na destinacije over 1000km od kuce Sto da pljujemo?¿ Kantrimen je super auto, jedino sto je fakin preskup. Ovi novi vise nisu ni mali, sasvim OK i za familiju. 1
Recommended Posts