July 29, 20231 yr 4 minutes ago, radisa said: Nema šanse da ikad kupim Nemca... I ko zna kad će biti sledeći, ovaj je zakucan bar 7-8 godina, ko zna šta će biti tad... Sto, sta fali Nemcu?¿ Kinta ili nesto drugo?¿ 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: msm stvarno Bezi bre, Kumse pricamo o pravom autu, a ne o nekim kozmetikama. Edited July 29, 20231 yr by Lancia
July 29, 20231 yr 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pasat b5 je lubeničar srbin poslovično štuje nemački narodski auto inžinjering s toga je pasat b5 naročito popularan kod raznih pijačnih nakupaca, a mogućnost da povuče boga oca dodelila mu je titulu najomiljenijeg kod prodavaca lubenica, dinja i ostalog kabastog pijačarskog asortimana da milan srdoč ima sina naslednika u filmu 6. brzina taj bi vozio b5 milion % ne postoji odvratniji dizajin nego što su kod karavan linija, pa sve da ga je potpisao i pininfarina lično ej, alo momak https://youtu.be/PGN1D0Kp600?t=6 - pazi kako pricas o karavanima :-) A ovaj konkretno srbin ne da stuje njemacki autoinzinjering, nego cijeli njemacki inzinjering od bor mashine pa do vesh mashine, jer se zajebo pa bio uzeo Japanca ( bor mashinu i ves masinu, a bogami i auto).
July 29, 20231 yr 1 hour ago, Lancia said: Sto, sta fali Nemcu?¿ Kinta ili nesto drugo?¿ Bezi bre, Kumse pricamo o pravom autu, a ne o nekim kozmetikama. U Stradiji su Nemačka kola simbol svega i svačega... Prosto ne volem™ to... A i zadovoljan sam svih ovih godina sa Japancima, ne volim da menjam...
July 29, 20231 yr Ja postujem Koreju, po meni imaju najbolji odnos cena/kvalitet, a u poslednjih 10 godina su ok i sa dizajnom.
July 29, 20231 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: onakvu liniju upropastiš da bi moglo da stane 300 kg lubenice Šta je s tobom i lubenicama ovih dana?
July 29, 20231 yr Popular Post 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pasat b5 je lubeničar 3 hours ago, maheem said: B2 je lubeničar 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: svi su lubeničari Amateri, jedan je THE lubeničar: PS: Karavani i MPVjevi su zakon.
July 29, 20231 yr 59 minutes ago, Valkyrie said: Šta je s tobom i lubenicama ovih dana? Naduva se od lubenica, pa mu kvare liniju.
July 30, 20231 yr 7 hours ago, Valkyrie said: Šta je s tobom i lubenicama ovih dana? Pada mi na pamet onaj segment iz filma "Noc na Zemlji" kada Roberto Beninji vozi svestenika..i mislim da su bile bundeve...ali Milanovac - Mladenovac..isto je. Doduse, nije vozio karavan..
July 30, 20231 yr 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pasat b5 je lubeničar srbin poslovično štuje nemački narodski auto inžinjering s toga je pasat b5 naročito popularan kod raznih pijačnih nakupaca, a mogućnost da povuče boga oca dodelila mu je titulu najomiljenijeg kod prodavaca lubenica, dinja i ostalog kabastog pijačarskog asortimana da milan srdoč ima sina naslednika u filmu 6. brzina taj bi vozio b5 milion % ne postoji odvratniji dizajin nego što su kod karavan linija, pa sve da ga je potpisao i pininfarina lično Audi a4 mi je ljepši u karavan verziji nego limuzina.
July 30, 20231 yr Seo bih jedino u a5 coupe, u verzijama od tamo negde 2000-2005. sve ostalo od audija je dozlaboga dosadno.
July 30, 20231 yr Kod karavana je problem sto im je gepek nizak i vrlo cesto lose da kazem isecen (kod Volva posebno). Ako ti treba recimo namestaj da ubacis mozes zaboraviti. Sto se tice prostora Ford Galaxy je king.
July 30, 20231 yr Ja vozim vec treceg kantrimena u poslednjoj deceniji. Ajd sad pljujte. Doduse nemam dece i iznajmljujem auto Ako idem na destinacije over 1000km od kuce
July 30, 20231 yr 14 minutes ago, Poludziber said: Ja vozim vec treceg kantrimena u poslednjoj deceniji. Ajd sad pljujte. Doduse nemam dece i iznajmljujem auto Ako idem na destinacije over 1000km od kuce Sto da pljujemo?¿ Kantrimen je super auto, jedino sto je fakin preskup. Ovi novi vise nisu ni mali, sasvim OK i za familiju.